FashionHealth

Alle benodigdheden voor een gezonde haarverzorging

Story Highlights
  • Geen betere haarverzorging dan een haarmasker
  • Met haarampullen verzorg je hoofdhuid en haar
  • Fanola is marktleider op het gebied van haarverzorgingsproducten

Als jij je haar gezond wilt houden, dan verzorg jij je haar op de best mogelijke manier en doe je een beroep op producten als shampoo, conditioners en stylingproducten. Je hoeft je geen moment zorgen te maken of er voldoende producten aanwezig zijn want je kunt kiezen uit wel 500 verschillende merken. Wij nemen je mee in een kijkje tussen alle kappersbenodigdheden.

Gezond haar groeit alleen op een gezonde hoofdhuid

Gezond haar groeit alleen op gezonde hoofdhuid. En mocht je haar dan wat ongezond aanvoelen, dan gebruik je gewoon een van de vele haarlotions die specifieke problemen aan kunnen pakken. Zo heb je de bekende anti roos lotions en ook lotions tegen droog en vet haar. Voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid kun je prima haarampullen gebruiken. De ampullen hebben sterk geconcentreerde werkzame stoffen en geven zowel hoofdhaar en hoofdhuid meteen een enorme boost.

Het concentraat was je er pas na acht uur weer uit

Ga je ampullen gebruiken dan krijg je meestal de beschikking over kleine glazen flesjes goed voor een behandeling. Je gebruikt het vaak op handdoek droog haar of droog haar. Je smeert het concentraat op zowel huid en haar. Dat doe je overigens zachtjes. Je masseert als het ware de hoofdhuid zachtjes in. Vervolgens laat je het zeker 8 uur goed inwerken en pas daarna was je het uit je haar.

Met een haarmasker houd jij je haar pas echt gezond

Wel eens van een haarmasker gehoord? Ook met een dergelijk masker houd jij je haar gezond. Een haarmasker verzorgt het haar net even dieper als een gewone conditioner of een leave-in conditioner. Een haarmasker is ideaal voor haar dat extra verzorging behoeft. Dat is bijvoorbeeld haar dat dagelijks behandeld wordt met een stijltang, krultang of met een föhn. Ook na een vakantie vol zon, zee en strand is het zeer verstandig een haarmasker te nemen. Je kunt je amper een betere manier van haarverzorging voorstellen.

Fanola is wereldwijd marktleider

Binnen de wereld van de haarverzorging neemt het merk Fanola overigens een belangrijke positie in. De haarverzorgingsproducten worden gemaakt in Italië. Stylisten van over heel de wereld maken gebruik van dit merk. Fanola bestaat vanaf 2004 en werd opgericht door een groep ondernemers. Ondertussen is het marktleider in professionele haarproducten. Dit in zowel Italië als in de rest van de wereld. Mooi voorbeeld en een typisch product van Fanola is Fanola No Yellow. Dit product zorgt voor de meest zuivere blond tinten in het haar. No Yellow bestaat verder uit een blonde shampoo en een anti-geel masker.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button