Fashion

Ga voor een comfortabele én duurzame look!

Story Highlights
  • Draag bamboe en stop de waterverdamping
  • Boxershirts van bamboe nemen zeven keer meer vocht op
  • Gewoon hip en trendy ondergoed

Niet heel vaak zullen de termen duurzaamheid en ondergoed in een en dezelfde zin genoemd worden. En toch is daar alle reden toe. Want als jij nou in het vervolg ook kiest voor bamboo ondergoed, dan laat jij van de beste en meest duurzame kant zien. Want behalve dat heren boxershirts van bamboe de zaak prima op de plaats houden en het woord comfortabel uitgevonden lijken te hebben, spaar je door het dragen van dergelijk ondergoed ook nog eens het milieu.

Geen vishengels maar ondergoed

Bamboe? Was dat niet een materiaal waar men vroeger vishengels van maakte? Van die kromme gevallen? Klopt, maar bamboe is veel breder inzetbaar. Je draagt tegenwoordig ook een onderbroek van dit materiaal en dat zit nog lekker ook. Of lekker, het zit als gegoten. Je wordt tegenwoordig al lang niet meer voor gek versleten als je zegt heren boxershorts van bamboe te dragen, zoals je bamboe al op heel erg veel verschillende manieren kunt dragen tegenwoordig. Want behalve ondergoed en boxers heb je ook al T-shirts van dit materiaal, singlets, face masks en sokken. Daarmee zou je kunnen stellen dat bamboe de wereld aan het veroveren is. En aan de vishengel denkt ondertussen helemaal niemand nog.

Eerlijkheid en duurzaamheid

Bamboe staat voor comfort zoals gezegd, maar ook voor eerlijkheid en duurzaamheid. Het staat voor transparantie en toegankelijkheid. Door het gebruik van bamboe krijgt het milieu veel minder voor de kiezen. Bamboe geldt als waterbesparend bijvoorbeeld. Hoezo beregening? Aan natuurlijke neerslag heeft het meer dan genoeg en dat zorgt weer voor minder verdamping. Dat voel je niet als je ondergoed van bamboe draagt, maar is wél gewoon een feit.

Gouden combinatie

Bamboe en ondergoed blijkt een gouden combinatie. Het materiaal voelt zijdezacht aan en dat maakt het een genot om te dragen. Voordeel is ook de ademende werking die bamboe heeft en dat is ook het feit dat het in staat is om zeven keer meer vocht op te nemen afgezet tegen bijvoorbeeld katoen. Nare geurtjes? Bamboe weet niet wat een naar geurtje is. Bamboe bied je frisheid en dat 24/7. Bamboe is comfortabel en blijft dat ook.

Het oog wil ook wat

Natuurlijk wil het oog ook wat. En ook op dat vlak kom je niets tekort als je kiest voor bamboe. Je slaat zeker geen modderfiguur als je een dagje naar de wellness gaat in elk geval. De kleuren zijn divers, de brede elastische waisteband is trendy en de boxershorts hebben de perfecte pasvorm en bieden ook nog eens thermo-comfort. Daar kan menig ander boxershorts een spreekwoordelijk puntje aan zuigen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button