Huis

Alles over de populaire Yankee Candle kaarsen!

Story Highlights
  • Kaarsen van de beste kwaliteit
  • In potten en in verschillende geuren
  • Ook in waxinelichtjes variant

Kaarsen heb je er in allerlei verschillende soorten, maten, geuren, maar ook merken. Het merk Yankee Candle wordt steeds populairder, niet alleen vanwege hun geuren maar ook vanwege hun uitmuntende kwaliteit. Als je kaarsen aanschaft wil je natuurlijk kaarsen die lang meegaan, van goede kwaliteit zijn, maar vooral kaarsen die lekker ruiken. 

De Yankee candle kaars

De Yankee candle kaars zitten in potten en zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. Juist de verschillende geuren maakt de keuze moeilijk. De geur die je lekker vindt is persoonsgebonden, de een houdt van intense geuren, terwijl de ander juist meer van de neutrale geuren is. 

Soorten kaarsen

De Yankee candle kaarsen zijn er in verschillende maten en vormen. Zo kan je kiezen voor een Yankee candle kaars in een pot. De potten zijn verkrijgbaar in drie maten small met 30 branduren, medium met 90 branduren en large met maar liefst 150 branduren. Daarnaast zijn de Yankee candle ook te vinden als waxinelichtjes en gaan per waxinelichtjes 6 branduren mee. De Yankee candle zijn tevens ook verkrijgbaar als votive geurkaars met brandtijd van 15 uren. Tot slot heeft Yankee candle niet alleen geurkaarsen, maar ook wax melt die ongeveer 8 uur aan geur verspreiden. 

De geuren van Yankee candle

Yankee candle heeft tussen de 20 en 25 verschillende soorten geuren. Die zijn zowel de neutrale als de intensere geuren. Hou jij meer van neutrale geuren dan is de Yankee candle Fluffy Towels misschien wel iets voor jou. Het is een neutrale fris geur met een mix van lelie, lavendel, appel en citroen. Tevens is de Yankee candle Soft Blanket ook wel iets voor jou, het is een geur om bij weg te dromen met een mix van warme amber en citrus, maar ook een vleugje vanille. Hou je toch meer van een wat zwaardere geur, ga dan voor de Yankee candle Warm Cashmere dit is een geuren mix van sandelhout en noten met een beetje exotische patchouli. Tot slot hou je meer van wat zoetere geuren dan is de Yankee candle Snowflake Cookie een geur die bij je past. Deze geurkaars is een mix van vanille, suiker en roomboter en verspreid de geur van vers gebakken koekjes. Tevens is de Yankee candle Vanilla Cupcake geurkaars ook een met een zoete geur, een mix boter, vanille, poeder suiker en citroen in tegenstelling tot de Snowflake cookie geur laat deze je huis ruiken naar versgebakken cupcakes. Voor ieder zijn smaak is er wat wils te vinden qua geur van de Yankee candle. 

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button