Trends

Alles wat je moet weten voor je volgende festival!

Het festivalseizoen staat na een lange tijd weer voor de deur. Dat betekent dat je ook weer een nieuwe outfit kunt gaan shoppen en nieuwe festival gadgets aan kunt schaffen voor de leukste feesten. Dit maakt je festival ervaring een groot stuk beter! In dit blogbericht willen we je graag tips geven om de beste festival ervaring te krijgen.

Wat je standaard meeneemt naar een festival

Op het moment dat je naar een festival gaat, zijn er een aantal standaard dingen die je altijd meeneemt. Zo kun je niet zonder je eigen festival brillen en zijn oordopjes ook niet te vergeten! Een fijne festival zonnebril zorgt ervoor dat je overdag geen last hebt van de zon. Daarnaast zijn oordopjes altijd goed om te zorgen dat de kans op gehoorschade zo klein mogelijk wordt. Op festivals staat de muziek namelijk altijd erg hard. Als je vervolgens veel voor de boxen aan het dansen bent, kan het zijn dat je gehoorschade oploopt. Met festival oordopjes voorkom je dit!

Tips voor je festival outfit

Voordat je naar het festival gaat, moet je natuurlijk de leukste outfit uit de kast trekken. Naast dat de outfit leuk moet zijn, is het ook verstandig om goed na te denken wat je precies aan doet. In Nederland komt het vaak voor dat het weer wisselvallig is. Om je hier goed op voor te bereiden, is het verstandig om meerdere laagjes aan te doen. Het is aan te raden om bijvoorbeeld een shirt aan te doen, en hier een overhemd overheen te doen. Vervolgens kun je een trui meenemen die er overheen kan. Tot slot sluit je af met een jas. Zo kun je tijdens het festival kleren uit doen als het te warm is, en juist weer kleren aandoen 

De beste festival accessoires

Naast dat je kunt kiezen voor leuke festival brillen, zijn er nog veel meer accessoires die jouw festival ervaring leuker maken. Kies bijvoorbeeld voor het aanschaffen van een festival dop. Dit is een universele dop die je op ieder flesje water kan doen. Hierdoor kun je tijdens het festival altijd met een flesje water rondlopen zonder dat je loopt te knoeien. Daarnaast is het ook leuk om een festival waaier mee te nemen. Deze komt erg goed van pas als je in een tent staat te feesten waar het extreem warm is. Om de hele festival ervaring nog leuker te maken, kun je ook een leuke spacebril aanschaffen. Met deze bril komen de lichten van de show anders in je ogen terecht. Dit geeft een zeer mooi effect als je op een festival staat. De bril hoef je natuurlijk niet heel de dag te dragen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button