Huis

Ben jij op zoek naar een nieuw bankstel?

Story Highlights
  • Bankstellen: in alle soorten en maten
  • Zoek naar de bank met de beste prijs- kwaliteitsverhouding
  • Profiteer van de fabrieksverkoop van Urban Sofa

Een nieuw bankstel kopen is niet altijd even makkelijk. Als consument wil je natuurlijk de beste prijs-kwaliteitsverhouding, daarnaast moet het bankstel ook qua uiterlijk voldoen aan jouw wensen. Het is de bedoeling dat je nog jaren plezier kan hebben van de bank, die als het goed is een prominente plek krijgt in jouw woonkamer. Ga je voor een stoere bank in leder? Is er genoeg plek voor een ruime hoekbank? Welke bank past er binnen jullie budget? Dit zijn allerlei zaken waar je je tijdens het kopen van een bankstel mee bezig houdt. In deze blog vertellen we je meer over een unieke meubelformule die wellicht al wat zorgen bij je weg kan nemen.

Fabrieksverkoop

Met fabrieksverkoop ben je er van verzekerd dat je je nieuwe bankstel koopt voor de beste prijs. Bij fabrieksverkoop wordt je bankstel rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd, waar zij is geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Een partij dat werkt met deze unieke meubelformule is UrbanSofa. Het verschil in prijs tussen twee bankstellen die er nagenoeg hetzelfde uitzien is vaak het verschil in kwaliteit van de materialen. Bij UrbanSofa besloten ze juist niet te bezuinigen op kwaliteit, maar op de tussenhandel. Dit betekent dat er een logistiek systeem is ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om te leveren zonder externe schakels als een importeur, distributeur en groothandel. Al deze tussenschakels zijn vaak de boosdoeners wanneer het gaat om de hogere prijs. Zij leveren namelijk werk en hier moet ook voor worden betaald. Dat klinkt wel logisch toch? Wanneer je kiest voor fabrieksverkoop heb je hier dus in ieder geval geen last van.

Hoe werkt dat dan precies?                                           

UrbanSofa heeft verschillende verkooppunten waar jij de verschillende modellen, stoffen en opties kunt bekijken. Doordat het logistieke traject achter de schermen plaatsvindt, verandert er voor jou als consument eigenlijk niets. Voor service en garantie ben je dus gewaarborgd door de meubelwinkel waar jij je bank uitkiest. Wat je als consumenten wel kan merken is dat het voordeel op de meubels kan oplopen tot wel 50%. Daarnaast verkort de levertijd ook aanzienlijk, dit door het uitschakelen van externe schakels binnen het logistieke traject. Na het aanschaffen van een bankstel wil je deze natuurlijk ook graag zo snel mogelijk ontvangen, dit is dan ook weer een extra voordeel aan fabrieksverkoop. Benieuwd naar de opties bij jou in de buurt? Hier staan alle verkooppunten op een rij.

Gerelateerde artikelen

Back to top button