Overig

Haal je Skytech apparatuur bij Maxiaxi!

Story Highlights
  • Fantastische DJ apparatuur
  • Vergeet het mengpaneel niet
  • De onmisbare koptelefoon

Dol op muziek, festivals en dansen? Maak je graag zelf muziek of is jouw droom om DJ te worden? Dan is DJ apparatuur wellicht iets voor jou! Me DJ apparatuur kan je zelf je eigen muziek mixen. DJ sets kunnen nog wel eens prijzig zijn. Je hebt er dus vast al goed over nagedacht voordat je daadwerkelijk apparatuur aanschaft. Als je zeker wilt weten dat je apparatuur van goede kwaliteit is en je er lang plezier van kan hebben, dan zijn de DJ apparaturen ban SkyTec zeer geschikt voor jou! Je leest alles over de DJ sets van Skytec in deze blog.

Mengpaneel

Wanneer je als DJ wil beginnen is het mengpaneel erg belangrijk. Dit is het onderdeel waar het geluid samen komt van verschillende bronnen, waardoor je de muziek kan mixen. Er zijn verschillende soorten mengpanelen. Het is belangrijk dat je let op het aantal ingangen. De ingangen geven het aantal kanalen weer. Een Dj gebruikt meestal 2 of 4 ingangen. Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt wat geschikt is voor jou, is het tijd om te gaan mixen. Mixen werkt als volgt: je begint met twee nummers mixen, daarna kan je extra nummers erbij doen. Heb je genoeg aan twee nummers, dan is een 2-kanaals mengpaneel goed voor jou. Wil je meer nummers mixen, dan moet je een mengpaneel halen met meer ingangen. Wil jij een DJ mengpaneel halen? Op de website van Maxiaxi vind je verschillende mengpanelen van SkyTec.

Koptelefoon

Naast het mengpaneel is de koptelefoon ook een belangrijke iten. Een koptelefoon zorgt ervoor dat je goed kan horen wat je doet. Wanneer je een koptelefoon gaat aanschaffen is het geluidskwaliteit belangrijk. Deze moet zo hoog mogelijk zijn, omdat je moet horen of er niks verkeerd gaat. Let hierbij op het frequentiebereik van de koptelefoon. Een breed frequentiebereik is beter. Ook de volume van de koptelefoon heeft invloed. Deze verschilt bij iedere koptelefoon, hierbij moet je opletten dat het geluid helder is en je een hoog volume hebt.

SkyTec bij MaxiAxi

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om SkyTec apparatuur te halen? Dit kan eenvoudig bij Maxiaxi! Maxiaxi is een speciaalzaak, gespecialiseerd in geluid en licht. Het assortiment bij Maxiaxi is erg breed, waardoor er voor iedereen geschikt apparatuur is te vinden. Bekijk de website voor alle producten en meer informatie. Heb je nog een vraag? Dan kan je gerust contact opnemen met de klantenservice van Maxiaxi. Zij beantwoorden graag jouw vragen en je zoektocht naar de juiste apparatuur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button