Huis

Binnenkort verhuizen? Vergeet je housewarming niet!

Met alle hectiek van een verhuizing, zal je bijna vergeten dat je nog een housewarming moet organiseren. Althans, dat wordt wel van je verwacht. Of je nou gaat samenwonen of alleen een nieuw stekkie hebt gevonden, een housewarming voor je vrienden wordt zeker gewaardeerd. We zoeken immers altijd een reden voor een feestje, een housewarming is dat zeker. Wil een memorabele housewarming organiseren? Dan lees je hier een aantal tips die je daarbij gaan helpen.

Relax en geniet

De allereerste tip is het belangrijkst en knoop het daarom goed in je oren: relax en geniet. Vaak zie je dat de gastheer of -vrouw veel te druk is met entertainen en rond rennen om echt te genieten. Zeker na een (vaak) stressvolle verhuizing, is dat je niet gegund. Leg daarom de lat niet te hoog voor jezelf, iedereen begrijpt dat je het hartstikke druk hebt gehad afgelopen tijd.

Is er genoeg ruimte?

Het is nogal een behoorlijk verschil als je naar een huis met tuin gaat verhuizen of appartement. Houd hier dan ook rekening mee tijdens het organiseren. Heb je wel plek om iedereen tegelijk te ontvangen? Je kunt er voor kiezen om al je vrienden, collega’s en familieleden in een keer langs te laten komen. Maar misschien is het handig om verschillende groepen te maken. Zo heb je het nooit té druk en heb je voor iedereen tijd. Wel zal je dan extra vaak een rondleiding moeten geven, maar ach, je bent trots op je nieuw huis dus dat zal niet zo erg zijn.

Organiseer je woonruimte

Verhuis je in de zomer en heb je een huis met tuin weten te bemachtigen, dan heb je geluk! Je kan een garden party als housewarming organiseren. De housewarming gasten kun je plaats laten nemen op je heerlijke nieuwe tuinstoelen van Ikwiltuinmeubelen.nl en het scheelt ook weer schoonmaken in je pas gerenoveerde huis.

Geef jezelf een budget

Een verhuizing is duur, daarom kun je maar beter niet te veel geld uitgeven voor je housewarming. Het hoeft bovendien ook helemaal niet veel te kosten. Haal alleen wijn, bier en fris en maak geen uitgebreide hapjes. Houd het simpel voor jezelf, je hebt immers al veel energie aan de verhuizing gegeven.

Ben jij klaar voor je housewarming?

Gerelateerde artikelen

Back to top button