Huis

Breng de kerst in je tuin met een Fairybell kerstboom!

Story Highlights
  • Kies ook voor een Fairybell kerstboom
  • Breng magie in tuin en op je balkon
  • Versier ook je buitenmeubelen

Kerst is een tijd vol met magie, voor jong en oud. Overal zijn er lichtslingers, beeldjes die licht geven of kerstbomen vol leuks erin. Al vanaf de maand oktober beginnen de tuincentra langzaam alles om te toveren voor de mooiste kerstshows. Er zijn verschillende soorten kerstbomen waar je uit kan kiezen, je kan een echte nemen, een kunst kerstboom, een kerstboom van hout, maar ben je ook bekend met de Fairybell kerstboom? De Fairybell kerstboom is een 3D lichtfiguur die door de hoeveelheid LED lampjes en de vorm een kerstboom vormen.

Kerstmagie voor buiten in de tuin of op je balkon

Met kerst wil je niet alleen in huis dat het leuk gedecoreerd is, maar ook op je balkon of in je tuin wil je de magie voelen en zien. In dit artikel vind je een aantal leuke creatieve ideeën voor kerstdecoratie buiten.

Kerstgroen

Door in je tuin of op je balkon wat potten neer te zetten met kerstgroen erin creëer je heel simpel al veel sfeer.

Verlichting

Kerst verlichting zorgt altijd en overal voor sfeer, deze mogen dan ook echt niet ontbreken in de tuin of op je balkon. Het staat enorm gezellig als je kerstlampjes door je tuin of om de reling van je balkon hebt hangen of andere lichtgevende dingen neerzet in je tuin. Om stroom te besparen kun je ze aansluiten op een timer, de verlichting gaat dan op bepaalde tijd aan en ook weer uit.

Versier de entree

De entree van je woning is wat gasten het eerst zien, schroom daarom niet om die ook te versieren. Hang een mooie kerstkrans op bij de poort of aan je voordeur en door het groen en rood fleurt alles een beetje op. Je kan ook bij de entree wat kerstgroen, lantaarns of andere decoratie neerzetten.

Versier je buiten meubels

Vaak worden de meubels die buiten staan in de winter niet gebruikt en staan ze er maar zielig bij. Je buitenmeubels versieren is daarom de perfecte manier om ze niet aan hun lot en de winter depressie over te laten. Versier de tafel met veel groen, wat lampjes en lantaarns en overige kerst decoratie. Zodat je vanuit je woonkamer het mooie kerst tafereel kan aanschouwen.

Plaats een Fairybell kerstboom buiten

Waarom alleen maar binnen een kerstboom neerzetten als je het buiten ook net zo gezellig kan maken? Juist als je ook je buitenmeubels leuk heb versierd staat een Fairybell kerstboom daar prachtig bij. De kerstbomen zijn verkrijgbaar vanaf 1,5 meter tot wel 4 meter hoog.

Wat is een Fairybell kerstboom

Een Fairybell kerstboom gaat jaren mee, omdat het geen standaard kerstboom is. De Fairybell kerstboom bestaat namelijk uit allemaal kleine LED lampjes die samen een 3D figuur van een kerstboom vormen. De hoeveelheid LED lampjes is afhankelijk  van de grootte van de kerstboom. Een Fairybell kerstboom is niet alleen duurzaam, maar ook snel op te zetten. Afhankelijk van de maat is dit te doen tussen de 10 met 45 minuten. Als je kerstboom eindelijk staat kan je de cadeautjes neer gaan leggen. Na de kerst kan je de Fairybell kerstboom weer netjes opbergen in de bijbehorende doos. Zo blijft je kerstboom mooi en is die weer klaar voor gebruik het volgende jaar.

De meest voorkomende kerstverlichting

Er zijn verschillende soorten kerstverlichtingen de meest zijn met een stekker. De meest goedkope kerstverlichting is die met LED lampjes, die zijn niet alleen ideaal voor in de kerstboom, maar ook voor overige decoratie. De verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder koud wit, warm wit, maar ook in kleur. Soms wil je wel gebruik maken van verlichting, maar heb je geen stopcontact in de buurt. Je kan dan kerstverlichting gebruiken die op batterij werkt, zo kan je toch gebruik maken van de verlichting ook als er geen stopcontact in de buurt is.

Gerelateerde artikelen

Back to top button