Huis

Lente‌ ‌in‌ ‌huis‌

Story Highlights
  • Thuiskomen
  • Time to change
  • Ontdek je eigen stijl
  • Opgeruimd staat netjes

Rust, ruimte en eenvoud zijn dé basiselementen voor het creëren van een fijne plek om thuis te komen. Daarnaast zijn ronde vormen en lichte materialen zoals bamboe en rotan niet weg te denken uit het interieur van 2021. En om de lente echt in huis te halen doen we daar nog een schepje bovenop. Kies voor kleuren die opvallen. Bijvoorbeeld rood, roze en okergeel. En vergeet niet, combineren mag! Wees niet bang en mix verschillende tinten maar ook materialen met elkaar. Ga bijvoorbeeld voor velvet roze eetkamerstoelen of juist een toffe kleur op de wanden.

Time to change

Het is tijd voor verandering. Het voorjaar geeft je de ruimte en vrijheid om alles eens lekker op z’n kop te zetten. Het warme wollige plaid mag de kast in en de gekleurde vazen en sierkussens mogen van zolder gehaald worden. Zet muziek aan waar jij de lentekriebels van krijgt en ga aan de slag! Schuif eens met je meubels en ontdek wat jouw woonkamer je nog meer te bieden heeft. Soms is het veel meer dan die opstelling die je al tien jaar hebt staan. Laat je uitdagen door de ruimte.

Ontdek je eigen stijl

Start jouw persoonlijke zoektocht en ontdek je eigen stijl. En nee, dat hoeft niet standaard één richting op te zijn zoals industrieel, Scandinavisch of modern. Voeg verschillende materialen samen en zorg daarbij voor eenheid. In een moderne woonkamer zal bijvoorbeeld een retro kastje van gebeitst mangohout er juist uit springen. Ook hier is de regel weer, mixen mag. Het is namelijk juist gewaagd om een licht eikenhouten tafel te combineren met een stoere leren bank. Een gekke fauteuil als eyecatcher of zoek je het toch meer in het behang of kleur muur? Maak daarnaast je huis eigen door persoonlijke elementen toe te voegen. Foto’s op een stijlvolle manier gepresenteerd, een schelp die je hebt gevonden tijdens een mooie strandvakantie of het oude kastje van je oma.

Opgeruimd staat netjes

Er is genoeg keuze wanneer je op zoek bent naar een plek om je spulletjes in op te bergen. Moderne dressoirs, antieke tv-meubels maar ook vakkenkasten waarbij je kunt spelen met open en dicht zijn helemaal trendy. Bedenk waar je de kast het liefst voor wilt gaan gebruiken. Wil je de ruimte wat meer breken? Kies dan voor een hoge opbergkast of roomdivider. Wil je het liever wat luchtiger houden, maar wil je wel genoeg opbergruimte? Dan zou je kunnen gaan voor twee smalle hoge kasten naast elkaar.

Tijd om aan de slag te gaan, shop de leukste interieuritems voor het voorjaar bij Sohome. Naast een mooi woonassortiment, biedt Sohome graag de beste service. Laat je overtuigen door andere klanten en lees de Sohome reviews.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button