Huis

Trend: Kinderkapstok

Story Highlights
  • Houten kinderkapstok
  • Kinderkapstok met naam
  • Kinderkapstok dieren
  • Hoogte van kinderkapstok

In een huis waar kinderen zijn kan het niet anders dan dat er spullen rondslingeren, van speelgoed en knuffels tot aan kleding en jassen. Bakken zijn een goede oplossing voor rondslingerend speelgoed, maar wat doe je met de kleding en de jassen? Creëer een plek waar je kind zijn kleding kan opbergen, zodat dit elke dag kan worden opgeruimd. Voor de jassen bestaat er een veel leukere en bovenal een veel modernere oplossing, namelijk een houten kinderkapstok. De houten kapstokken zijn te vinden in verschillende uitvoeringen en maten. Je kan de kapstok geheel aanpassen, zodat het past bij het desbetreffende kind en zodoende kunnen de kinderen dan zelf hun jassen ophangen.

Kinderkapstok met naam

Hout en staal zijn beiden steeds meer trending, niet alleen qua speelgoed, maar ook qua andere dingen in huis, zoals diverse accessoires neem als voorbeeld een kapstok. Een houten kapstok geeft sfeer aan de ruimte en een metalen kapstok maakt het wat stoerder. Door een leuke kapstok op te hangen worden de kinderen uitgenodigd om zelf hun jas op te hangen. Je kan de kapstok ook laten personaliseren, zodat ieder kind een kapstok heeft met zijn eigen naam.

Kinderkapstok dieren

Ben je op zoek naar een wat stoerdere uitstraling dan is de kinderkapstok dieren misschien wel iets. De kapstok is van metaal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zitten 5 haakjes op, zodat er meerdere dingen aan kunnen worden gehangen. De kapstok heeft geen scherpe randen, waardoor het kind zich niet kan bezeren. 

Hoogte van kinderkapstok

Hoe hoog de kinderkapstok moet hangen is afhankelijk van de lengte van het kind. De juiste hoogte voor een kinderkapstok is op schouderhoogte van het kind. Echter groeien kinderen en vaak hard ook. Een opstapje bij de kapstok neerzetten is daarom een goede oplossing, helemaal met meerdere kinderen in huis van verschillende lengtes. Zo kunnen de kinderen er zelf bij en hoef je niet elke maand de kapstok weer te verplaatsen. Natuurlijk kan je daar zelf voor kiezen, je bent er vrij in om elke maand opnieuw de meting uit te voeren en indien nodig de kapstok wat hoger te hangen. De oude gaten kan je vullen met muurvuller, terwijl je de nieuwe gaten boort. 

Op de website van Dreumes enZo kan je terecht voor meer dan alleen kinderkapstokken. Ze hebben een breed assortiment aan spullen voor de baby- of kinderkamer, niet alleen accessoires, maar ook verlichting, speelgoed en overige verzorgingsspullen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button