Fashion

Breng wat kleur in je garderobe met leuke overhemden

Wanneer je een overhemd draagt, is de kans groot dat dit een vrij basic overhemd is. De meest voorkomende kleuren voor een overhemd zijn blauw, zwart of grijs. Toch zijn er nog heel wat andere mogelijke kleuren en prints. Ideaal voor informele aangelegenheden! Bovendien is het ook een heel leuk cadeau om te geven. 

Leuke slim fit overhemden voor heren

Een overhemd kan je eigenlijk voor alle aangelegenheden aandoen. Zowel in zakelijke context voor je werk als in informele sfeer met je familie of vrienden. Je hebt verschillende pasvormen voor overhemden. Met slim fit overhemden voor heren wordt bijvoorbeeld bedoeld dat het overhemd strak rond je lichaam zit. De letterlijke vertaling is namelijk slanke pasvorm. Het overhemd zit dus iets nauwer dan een normaal gesneden overhemd. Bij slim fit overhemden wordt er vaak in de katoen toch een zekere stretch verwerkt. Zo kan je je zonder problemen bewegen in je overhemd. Een slim fit overhemd wordt best ook gecombineerd met een strak kostuum, maar je moet er wel de juiste bouw voor hebben. Wanneer een slim fit iets te strak zit, kan je altijd voor een regular fit gaan. Deze overhemden vallen recht aan de zijkant. Het sluit dus niet echt aan op je lichaam. 

Of een bepaald overhemd regular of slim fit is, staat meestal op het label van het overhemd. Indien er niets op staat, kan je het overhemd ook even uitspreiden. Wanneer het een ronding heeft in de taille, is het een slim fit overhemd. Wanneer er geen ronding is, is het een overhemd met een regular pasvorm.

Ook mogelijkheden genoeg voor zakelijke overhemden

Voor formele aangelegenheden kan je natuurlijk beter voor zakelijke overhemden kiezen. Maar ook hier kan het eens leuk zijn om een andere kleur te kiezen dan dat je normaal zou kiezen. Zelfs roze of paarse overhemden kunnen perfect in een zakelijke sfeer gedragen worden. Je kan ze dan het beste combineren met een zwarte broek. 

Een leuk overhemd kan bovendien ook een heel leuk geschenk zijn om te geven. Wanneer je weet dat iemand vaak een overhemd draagt, weet je dat het een cadeau is dat altijd van pas komt. Ideaal om iemand uit zijn comfortzone te trekken en om wat kleur in iemand zijn garderobe te brengen. Daarnaast weet je ook dat het een cadeau is dat niemand anders ook zal gekocht hebben. Win-win situatie dus!

Gerelateerde artikelen

Back to top button