Overig

Brownies aan huis geleverd? Lees snel verder!

Brownies zijn op zich al een traktatie maar wat nou als ze ook nog eens aan huis bezorgd zouden worden? Heerlijke gedachte hè, en iets dat tegenwoordig prima mogelijk is ook. Dus kun je zelf ook gemakkelijk iemand een smakelijke dag bezorgen door Brownies per post te versturen.

Brownies & Co

Het zal geen verrassing zijn dat juist Brownies & Co het mogelijk maakt om Brownies te bezorgen. Deze alom geroemde Brownies specialist krijgt van de klant een gemiddeld rapportcijfer van 9,5. Bij het versturen van de overheerlijke brownies kun je een persoonlijke boodschap toevoegen, een wenskaart bijvoegen kan uiteraard ook gewoon. Je weet in elk geval zeker dat je mensen echt gaat verrassen, want de brownies zij gegarandeerd van de beste kwaliteit. Die brownies kun je gerust naar een klant of een relatie sturen hoor.

Brownies per post

Brownies per post versturen is gemakkelijk. Dat regel je vanuit de luie stoel. Je betaalt en bestelt gewoon via de website. Je kunt zo inderdaad ook de persoonlijke boodschap toevoegen. Zo maak je er ook nog eens iets heel persoonlijks van. 

Brownies bestellen

Wil je nou echt eens iets bijzonders weggeven, ga dan brownies bestellen. Het kan gewoon via de website van de specialist, die vervolgens alleen de beste brownies verstuurd. Kies voor The Perfect Brownie Post Box dan verstuur je acht stuks van de beste brownies. Zoals je van de specialist gewend bent, zijn ze van de buitenkant stevig en juist romig en zacht aan de binnenkant. 

Brownies bewaren

Ben jij zo’n bofkont die Brownies toegestuurd krijgt, maar wil je ze eigenlijk nog even bewaren? Dat kan dus gewoon prima. Het best kun je brownies bewaren in de koelkast. Je kunt er vanuit gaan dat ze tenminste drie dagen klang in prima conditie blijven. De drie dagen gelden vanaf het moment van verzending, let daar wel even op. Je kunt de brownies invriezen. Dan weet je echter wel dat ze iets plakkeriger en ook droger worden. 

www.browniesenco.nl
Voor de duidelijkheid, wil jij brownies laten bezorgen – naar jezelf kan natuurlijk ook- dan kies je voor de website www.browniesenco.nl. De rest wijst zich vanzelf. Omdat de brownies als brievenbuspakketje de deur uit gaan, kun je er vanuit gaan dat ze al de volgende dag bezorgd worden. Het maakt het laten bezorgen van brownies een nog interessantere optie, zoals je je het uiteraard met een persoonlijke noot of een wenskaart helemaal af maakt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button