Huis

Comfortabel wonen met elektrische raamdecoratie

Story Highlights
  • Kies voor het gemak van elektrische raamdecoratie
  • Combineer de raamdecoratie met de slimme zonnesensor
  • Stel de raamdecoratie in volgens een tijdschema

Comfort is een onderwerp wat steeds belangrijker wordt in een huishouden. Vooral nu je veel vaker thuis bent. Maar wat heb je nodig voor een comfortabel huis? In dit artikel wordt er gesproken over elektrische raamdecoratie. Elektrische raamdecoratie zorgt namelijk voor ontzettend veel gemak en comfort. Lees snel verder als je erachter wil komen waarom elektrische raamdecoratie een must is voor ieder huishouden!

Stel je voor dat je in een huis woont dat zelf kan denken, het klinkt misschien onmogelijk maar met elektrische raamdecoratie ben je al een eind op weg. Slimme raamdecoratie kan namelijk samen geïnstalleerd worden met een slimme zonnesensor. Je huis weet dan precies wanneer het licht te vel is in je huis, of juist wanneer het te donker is.  Zo hoeven de lampen ook een stuk minder vaak aan waardoor je ook weer energie bespaard. Dat is een echte win-winsituatie.

Ook voor onbereikbare ramen is elektrische raamdecoratie een oplossing. Omdat je deze soort raamdecoratie kunt bedienen met een afstandsbediening of zelfs met je telefoon begeef je jezelf nooit meer in een situatie waarbij je moeite hebt om de gordijnen of rolgordijnen te openen of sluiten. Denk aan raamdecoratie achter de bank of hoge onbereikbare ramen.

Bediening met je stem of met je telefoon is echt iets van tegenwoordig. Je hoeft nooit meer opzoek naar die ene afstandsbediening en je kan nu zelfs bijvoorbeeld je duo rolgordijn elektrisch sluiten als je even je handen vol hebt. Ook is de app te gebruiken overal met internetverbinding. Zo kan je bijvoorbeeld de gordijnen opendoen vanaf je vakantiebestemming waardoor het lijkt alsof jullie gewoon thuis zijn. Zo kan je met een veilig gevoel op vakantie.

Ook kun je elektrische raamdecoratie instellen via een tijdschema. Zo hoef je er zelf helemaal niet meer achteraan. Je kan bijvoorbeeld instellen dat je rolgordijnen automatisch om 8:00 opengaan waardoor je wakker kan worden met het zonnetje in je gezicht. En bijvoorbeeld in de avond om 20:00 als je wat meer privacy wil als je op de bank zit. Dit is ideaal voor mensen die er zelf geen omkijk meer naar willen hebben.

Elektrische raamdecoratie kan er ook voor zorgen dat jij altijd de perfecte temperatuur in huis hebt. In de winter blijft de warmte namelijk goed binnen, en in de zomer blijft het lekker koel in huis zo hoeft de verwarming en de airco ook een stuk minder vaak aan. Dit is mogelijk door een slimme thermostaat te koppelen aan je elektrische rolgordijnen van Smartblinds. Dit is ook weer voordelig voor je portemonnee.

Gerelateerde artikelen

Back to top button