Top 5

De 5 voordelen van refurbished producten

Story Highlights
  • Geldbesparing
  • Uitvoerige controle
  • Garantie
  • Divers aanbod
  • Duurzaam

De markt voor refurbished producten is de afgelopen jaren flink gegroeid. Het is tegenwoordig meer dan normaal dat je beschikt over een refurbished telefoon. Maar wist je dat er ook refurbished iPads zijn? Een aantrekkelijk alternatief! Maar wat houdt refurbished precies in? Refurbished betekent letterlijk gereviseerd en is dus heel wat anders dan tweedehands. Een refurbished product is zo goed als nieuw, wordt helemaal schoongemaakt, gecontroleerd, uitvoerig getest en als dat nodig is worden onderdelen vervangen. Wij zetten de voordelen van refurbished producten graag voor je op een rij.

Refurbished bespaart je geld

Het voornaamste voordeel is dat je flink kunt besparen met een refurbished product. Je betaalt aanzienlijk minder geld voor een refurbished product dat nog in uitstekende staat is. Bij een refurbished iPad is het prijsverschil in sommige gevallen zelfs meer dan 50 procent! Je bespaart dus eenvoudig honderden euro’s bij aanschaf van een refurbished iPad.  

Uitvoerige controle door experts

Het grote verschil met tweedehands producten is dat refurbished producten uitvoerig nagekeken worden op meer dan 50 punten. Hierbij kun je denken aan controle van de batterij, microfoon, camera en het instellen van nieuwe software. Als er fouten worden aangetroffen worden deze gerepareerd of compleet vervangen. Daarna wordt er nog een laatste controle uitgevoerd om er zeker van te zijn dat alles werkt naar behoren.  

Garantie

Koop je een nieuwe iPad in de winkel, dan krijg je vaak maar 1 jaar garantie. Wanneer je meer garantie wil kun je dit erbij kopen. Bij refurbished producten is dit anders. Koop je een refurbished iPad bij een webshop als refurbished.nl? Dan krijg je maar liefst 3 jaar garantie! Zo kun je zien dat ze compleet achter hun producten staan.  

Groot aanbod

Wil je een nieuwer model iPad? Of ga je liever voor een ouder model? Alles is mogelijk bij refurbished producten. Door een breed assortiment aan producten aan te bieden is er voor ieder wat wils! 

Duurzaam

Met een refurbished product draag jij een steentje bij aan een duurzame samenleving. Koop je een refurbished iPad? Dan wordt de levensduur van het toestel verlengd met meer dan twee jaar! Omdat er geen nieuw toestel geproduceerd wordt, hoeven er ook geen schaarse grondstoffen gebruikt te worden. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu. 

Over Refurbished.nl

Bij refurbished.nl geloven ze in de kracht van hun producten. Door hun brede assortiment aan producten zoals iPhones, iPads en laptops vind je de beste kwaliteit gemakkelijk op 1 plek. Daarnaast worden alle producten gratis verzonden en hebben ze altijd een standaard garantie van 3 jaar!

Gerelateerde artikelen

Back to top button