Huis

Dé badkamer trends van 2021!

Door de corona vergeten we misschien de tijd een beetje maar het is inmiddels alweer half augustus. De laatste vakanties worden afgerond, nog even genieten van het mooie weer en voor je het weet zitten we alweer in de december maanden. Misschien een leuk moment om de laatste badkamer accessoires door te nemen. Wat zijn nou dé badkamer trends van 2021?

Design is de key!

We zijn een verschuiving in de prijsklassen van badkamer accessoires. Waar men in 2020 nog weg kon komen met een toiletrolhouder van de action zien we nu dat er steeds meer voor design wordt gekozen. Prijzen als €¡00,- voor een bekerhoudertje is dan al lang niet gek meer. Bij wandspiegels denk je al gauw aan prijzen van meer dan €1000,-. Het kost een beetje, maar dan heb je ook wat. 

Praat het goed voor jezelf. 

Het is inderdaad duur, maar dat geeft niks. Het is namelijk makkelijk goed te praten met een simpele vergelijking.  Bedenk dat je met de bekerhouder van €100,- iedere dag twee maal je tanden poetst en daarna spoelt met die beker. En dat die beker er zeker 5 jaar blijft staan. 5*365*2= 3650 keer dat die beker gebruikt wordt. Dan kost die beker per gebruik amper 3 cent per gebruik. Laat staan als je nog een partner of kind hebt die ook gebruik maakt van de beker. Eigenlijk ben je een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet voor zoveel pracht.  

Bestel je badkamer accessoires online

Op DeurbeslagGigant.nl vind je talloze badkamer accessoires. Van toiletrolhouders, tot wandspiegels. Alles is design en is afgewerkt met een chromen rand, zoals de trend van 2021. In bad gaan, douchen, of plassen in je nieuwe badkameraccessoires was nog nooit zo fijn. Interieurblog wenst je een fijne shop ervaring!

Gerelateerde artikelen

Back to top button