Huis

De beste wifi speaker van 2021

Story Highlights
  • Verlost van hinderlijke kabels
  • Bedien de wifi speakers met je stem
  • Dit zijn de tien beste wifi speakers

De opmars van de wifi speaker is al lang niet meer te stoppen. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat je met deze speakers wel geniet van het beste geluid, maar niet te maken hebt met die ontsierende kabels in je woonkamer. Omdat het door het enorme aanbod lastig kiezen is, hebben we hier speciaal voor jou de top 10 wifi speakers. Kies je een van deze tien speakers, dan geniet je van alleen het beste geluid. Zonder kabels, en dat doet je interieur goed.

Uitstekende geluidskwaliteit

Alle speakers die we in de top 10 noemen hebben een uitstekende geluidskwaliteit. Kort na de intrede van de wifi speaker was dat overigens nog heel anders. Wat dat betreft is er een enorme stap gemaakt door de producenten van de speakers. Handig is dat je de wifi speakers vaak gemakkelijk uit kunt bouwen tot een multi-room opstelling. Op die manier kun je in elke ruimte van je huis van de beste muziek genieten. Ander voordeel is dat de speakers niet steeds verbonden hoeven te blijven met je smartphone of tablet. De wifi speaker staat via het internet in verbinding met de bekende muziekdiensten als bijvoorbeeld Spotify of Apple Music.

Met je stem besturen

De beste wifi speakers, gebaseerd op een vergelijker op het gebied van entertainment, storen en haperen niet en de netwerkverbinding is steeds goed. Er zijn zelfs wifi speakers die je met de stem aan kunt sturen, voor als je echt van gemak houdt en zonder moeite alleen de beste muziek wilt horen. De geluidskwaliteit van de speakers uit de top 10 liegt er bepaald niet om en mag gerust indrukwekkend genoemd worden. Kijken we naar de top 10 dan bekleedt Sonos met de One SL de eerste plaats. Hoewel de onderlinge verschillen klein zijn, is de volgorde van de rest van de top tien als volgt: Harman Kardon Citation, Sonos Five, Harman Kardon Citation Roze, Sonos One Zwart, KEF LSX, Bang & Olufsen Beoplay, Sonos One Zwart, Bowers & Wilkins en Apple HomePod Mini. Uiteraard zegt de kleur van de speaker niets over de kwaliteit. Wel zegt het dat de verschillende speakers ook nog eens in talloze verschillende kleuren beschikbaar zijn en zo dus naadloos bij de rest van je interieur passen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button