Fashion

De comeback van de legging

Waar voorheen de legging alleen thuis of tijdens het sporten werd gedragen is het nu niet meer weg te denken, niet alleen is het een kledingstuk die over social media veel te zien is, maar ook op de catwalk. Helemaal in deze tijd waar vrouwen ook kijken naar de functionaliteit en comfort van de kleding, was het wel te verwachten dat de legging een comeback zou gaan maken. 

Soorten leggings

De legging werd voornamelijk gedragen in de sportwereld en op de manege, maar er zijn verschillende soorten leggings. De meest bekende zijn de basis leggings, de leatherlook leggings, maar ook de korte leggings. Bij Soshin vind je nog veel meer leggings dan deze, namelijk:

  • Katoenen legging
  • Sport legging
  • Biker shorts
  • Wetlook legging
  • Jeans legging
  • Driekwart legging
  • Thermo legging
  • Zwangerschapslegging
  • Capri legging 
  • Corrigerende legging

De leggings worden tegenwoordig niet alleen gedragen tijdens het sporten, maar ook in het dagelijkse leven. 

Het verschil tussen de korte leggings

Er zijn verschillende soorten korte leggings voor dames, de meest bekende is de biker short, de driekwart legging en de capri legging dames. In deze leggings zit een klein verschil qua lengte, waar de een net boven de knie eindigt, eindigen de andere net onder de knie of in het midden  van de kuit. Vooral in de zomer is het heerlijk om een korte legging te kunnen dragen. De korte leggings zijn perfect te combineren met een jurkje, rokje of tuniekje. Een capri legging is perfect voor een zomerse avond of voor wanneer de lente aanbreekt en er wat warmere dagen aankomen. Capri leggings zijn ook zeer gewild voor tijdens het sporten, je wilt immers zo min mogelijk kleding dragen tijdens je workout. 

Waarom een legging dragen in het dagelijkse leven?

Een legging dragen in het dagelijkse leven wordt steeds normaler, ze worden ook steeds meer gecombineerd met een leuke outfit en leuke pumps. Juist omdat het zo comfortabel zit en te combineren is precies naar wens hoe jij het wil is het een item die weer helemaal in de mode is. Wil je er tijdens je workout ook fashionable uitzien ga dan voor een fitnesslegging of een hardlooplegging met een leuke print erop. De sport leggings hebben een brede tailleband, hierdoor zie je er niet alleen fantastisch uit, maar heb je ook extra comfort.

Soshin

Zoals eerder genoemd levert de website Soshin ontzettend leuke producten voor een eerlijke prijs. Daarnaast is het een feestje om de artikelen te ontvangen, zoals je hierboven kunt zien!

Gerelateerde artikelen

Back to top button