Trends

De gaming trends van 2022

Ben jij een echte gamer? Dan weet je vast ook dat de game-industrie ieder jaar weer de wereld aan het veranderen is. Er komen steeds meer nieuwe en innovatieve games bij die binnen no-time enorm populair zijn. Deze populariteit van games zorgt ervoor dat er veel mensen zijn die graag professioneel gamer zou willen worden. Gamen is tegenwoordig zelfs zo populair dat gamen populairder is dan naar sportwedstrijden kijken. Ben jij benieuwd wat de gaming trends van 2022 zijn? Lees dan snel verder! Wij vertellen onder andere over VR en AR gaming, Random Runner en meer games!

VR en AR

Steeds meer gamers kiezen in 2022 voor VR (Virtual Reality) en AR (Augmented Reality) games. Bij deze games word je meegesleept in een onvergetelijke ervaring waarbij je de echte wereld achter je laat. Bij VR games speel je met een VR-bril of VR-headset de games en betreed je een volledig digitale omgeving. Bij AR games kun je virtuele objecten via een tablet, smartphone of AR-bril in de echte wereld plaatsen. Deze games geven een extra laag aan het gamen, wat de games zeer populair maakt. Populaire AR games zijn Pokémon Go en populaire VR games zijn onder andere The Elder Scrolls V: Skyrim VR.

Random Runner

Ben jij al bekend met Random Runner? Random Runner is een van de bekendste gokkasten aller tijden. Deze klassieker is te spelen bij de legale Nederlandse goksites. Het is een online gokspel die volledig aan de klassieke gokkasten doet denken, waardoor je de speelhal gewoon in huis haalt. Bij Random Runner zie je twee set met rollen, namelijk het basisspel als het vervolgspel. Bij Random Runner is het de bedoeling dat je genoeg munten wint bij het basisspel om zo over te kunnen stappen naar het vervolgspel. Zeker als high-roller wil je zo snel mogelijk toegang krijgen tot het vervolgspel, aangezien daar een hogere inzet is en de geldbedragen beter zijn. Je mag als speler zelf bepalen met welke inzet je gaat spelen, startend met 1 credit (20 eurocent) en 5 winlijnen. Als je een hoger budget hebt kun je ook kiezen om te spelen met een maximale inzet van wel 100 euro per draai, waarbij ook de 5 winlijnen geactiveerd worden. Hier maak je kans op hogere uitbetalingen. Hierbij is het meest winstgevende symbool de ster, waarbij je met een maximale combinatie wel 4000 euro kunt winnen.

Gamen op een next level

In 2022 zijn er een aantal game consoles die zeer populair zijn. Op nummer 1 staat de PlayStation 5. De populariteit van de PlayStation 5 is goed te zien aan het feit dat de game console erg lastig te verkrijgen is. De PlayStation 5 concurreert met de bekende Xbox series X. Naast de PlayStation 5 is ook de Nintendo Switch of de OLED-versie van de Nintendo Switch zeer populair. Ondanks dat deze console al langer op de markt is, blijft de console erg gewild onder de gamers. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button