Fashion

De leukste kinderkleding van dit moment

Story Highlights
  • De leukste kinderkleding
  • Kies een actief kleurenpalet
  • Met een neutrale look

Niet alleen voor de volwassenen zijn er modetrends wat betreft kleding, maar ook voor kinderkleding zijn er trends. In dit artikel zijn de vijf bekendste trends gebundeld, zodat je de leukste kinderkleding van dit moment kan shoppen. Welke kleuren zijn er in, wat voor prints, de stof en stoere kleding zijn onderwerpen die aan bod komen in dit artikel. 

Een actief kleurenpalet 

Als je een eeuw geleden kleuren ging mengen werd je raar aangekeken en dacht men al gauw dat je een hippie was. Terwijl juist nu het tegenovergestelde gebeurd, hoe kleurrijker hoe leuker, er zijn bijna geen kleuren die je niet kan combineren. Veel kindermerkkleding geven juist aan dat je meerdere kleuren kan matchen en zorgen ook dat de artikelen beschikbaar zijn in meerdere kleuren.

Dierenprints

Een dierenprint is al wat langer in de mode en is nog steeds zo trending als in het begin. Het is dan ook een onmisbaar item, iedereen heeft wel iets van een dierenprint in zijn kast hangen. Een kledingstuk met een dierenprint kan je eigenlijk altijd wel dragen, ligt aan hoe het gecombineerd wordt. Zorg dat je het combineert met een neutrale kleur die passend is bij het kledingstuk. Draag je een tijgerprint broek, combineer dan een neutraal zwart shirt erop. 

Aaibare kleding

Iets wat ook helemaal in de mode is zijn de zachte stoffen van velvet of andere teddy trending stoffen. Niet alleen voor meisjes maar ook voor jongens zijn er kledingstukken die heerlijk aaibaar zijn, zoals een lekkere warme trui of de binnenkant van een jas. Kinderen zijn gek op zachte stoffen en knuffelen er ook nog meer door. Hierdoor hebben ze meer gelukshormonen en is het resultaat blije kindjes. 

Neutrale look

Kleuren zoals bruin, beige, donkergroen en roestbruin vallen onder aardse kleuren en zorgen voor een neutrale look. Ieder kind moet wel een paar items in de kast hebben hangen voor een neutrale look. Het past overal bij en zijn hele neutrale en fijne kleuren voor zowel de jongens als voor de meisjes. 

Doe maar stoer

Het maakt niet uit of je nou een dochter of zoon hebt, stoere kleding is er voor beiden. Kinderen met een wat stoerdere outfit hebben vaak een ondeugende uitstraling en zitten vol met kattenkwaad. Je kan heel makkelijk de uitstraling van een meisje wat stoerder maken door een leren jasje of biker boots toe te voegen aan de outfit. Een jongetje daarentegen draagt vaak al wat stoerdere kledingstukken, omdat veelal de kleding voor jongens wat stoerder zijn dan die voor de meisjes.

Gerelateerde artikelen

Back to top button