Overig

Kijk het EK Voetbal in stijl met een perfecte TV!

Story Highlights
  • Het belooft een heerlijke sportzomer te worden
  • Geniet extra met een nieuwe televisie
  • EK voetbal voor een deel in eigen land

Je bent op zoek naar een echte EK TV, waarop elke voetballer van het EK te zien is en je zelf beter dan de VAR kunt beoordelen of die bal er nou wel of niet in zit. Ontdek hoe handig Knibble kan zijn in het zoeken naar de perfecte 4K TV.

Heerlijke sportzomer

Ondertussen kunnen we ons verheugen op een heerlijke sportzomer. Wat dat betreft hebben we ook het nodige in te halen, nadat corona vorig jaar alles doorkruiste. Gaat Max Verstappen dit jaar echter een gooi doen naar de wereldtitel? Het heeft er alle schijn van. Verder mogen we ons alvast verheugen op de Olympische Spelen en het EK voetbal, dat zich voor een deel in ons land zal afspelen.

Bekijk en vergelijk

Knibble helpt je TV’s te bekijken en vergelijken op een manier die jij begrijpt. Zoeken naar een product betekent het internet op gaan en proberen in korte tijd veel te kunnen begrijpen van wat er allemaal verteld wordt. Je vraagt naar helderheid en transparantie, maar ziet door de bomen het bos niet meer. Een nieuwe TV kopen betekent dat je altijd geconfronteerd wordt met de nieuwste technologie wat meestal vrij onduidelijk overgebracht wordt. Doordat hij kennis deelt in begrijpbare taal moet je wel de beste electronicadeal eruit kunnen slepen.

Hulpmiddelen

Hij heeft allerlei hulpmiddelen tot zijn beschikking waarover je vrij kunt beschikken in het zoeken naar die 4K TV. Er zijn vijf hulpmiddelen die hier kort toegelicht worden:

  • Realtime prijzen: deze worden opgehaald zodra je kijkt naar een electronicaproduct.
  • Laagste prijs ooit: dit is een label wat geplaatst wordt als er niet eerder een lagere prijs ervoor opgegeven is door de aanbieders met wie samengewerkt wordt.
  • Aankoopadvies: dit is bedoeld om je wegwijs te maken in de specificaties en bijvoorbeeld ook tips te geven over het vergelijken.
  • Knibble score: dit is een gemiddelde productwaardering wat zichtbaar is door het aantal nootjes (1 is laag, 5 is hoog) en is gebaseerd op reviews van aangesloten webshops.

Hiernaast zijn er nog meer hulpmiddelen, maar voor dit artikel beperken we ons tot het bovenstaande. Dit zijn voorbeelden waarmee hij wil helpen ervoor te zorgen dat jij de beste electronicadeal eruit haalt voor de EK TV.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button