Huis

De leukste lampen voor boven je eettafel

Story Highlights
  • Er zijn heel veel verschillende soorten hanglampen
  • Hanglampen bepalen de sfeer in je huis
  • Overweeg eens een kroonluchter

Een woning inrichten en deze helemaal naar jouw eigen smaak en wensen aankleden, is een van de fijnste dingen om te doen wanneer je net bent
verhuisd. Heel wat zaken in de woning zorgen ervoor dat een huis een echte thuis wordt. Dit kan door de kleinste dingen, van een leuke boekenkast met al jouw favoriete boeken in over een mooie plant hier en daar tot de leukste lampen boven de eettafel. Bepaalde accessoires en woononderdelen geven soms die extra leuke toets aan de inrichting van een bepaalde ruimte!

Soorten plafondlampen

Er zijn verschillende soorten plafondlampen die je boven een eettafel kan
hangen. Wanneer je ’s avonds gaat dineren is het altijd fijn om hier een leuk en gezellig momentje van te maken. Wanneer je dan de juiste verlichting boven de eettafel hebt hangen, kan dit voor extra sfeer zorgen. Het kan moeilijk zijn om de juiste lamp voor boven de eettafel te kiezen, zeker omdat er zoveel verschillende soorten zijn, waaronder de plafondlamp:

  • Hanglampen: dit zijn de meest gebruikte plafondlampen die in iedere ruimte gebruikt kunnen worden en dus ook boven de eettafel. Ze zijn in allerlei modellen en kleuren te verkrijgen en hebben één of meerdere lampenkappen.
  • Plafonnières: deze lampen kan je herkennen doordat ze meteen aan het plafond bevestigd zijn. Ze zijn erg praktisch want ze nemen weinig ruimte in beslag en geven toch veel licht. Een handige soort plafondlamp dus!
  • Kroonluchters: dit zijn vaak de chiquere soorten lampen die je kan terugvinden in verschillende soorten ruimtes. Ze hebben een royale en opvallende uitstraling en worden heel vaak gebruikt in grotere ruimtes.

Led dimmers boven de eettafel

Welke lampen je ook op Directlampen.nl kan terugvinden, zijn de led dimmers. Dit zijn led lampen waarbij je het licht kan dimmen tot de hoeveelheid licht die je wenst. Ideaal om extra sfeer te creëren tijdens het avondeten. Er zijn verschillende soorten dimmers te verkrijgen, vooral de universele led dimmers zijn erg handig. Eenvoudig aan te passen en op deze manier kan je handig omspringen met het licht in jouw woning!

Soorten lampen voor iedereen

Van wat voor soort interieurstijl je ook houdt, op Directlampen.nl vind je allerlei soorten lampen terug. Dit hoeven geen led dimmers of plafonnières te zijn. Evengoed kan je kiezen voor spotjes in eender welke interieurstijl. Deze zijn vaak kantelbaar en te draaien naar alle hoeken, zodat je een bepaalde ruimte of element in de ruimte extra kan doen oplichten. Er zijn dus tal van leuke lampen voor boven de eettafel, goed shoppen is dus de boodschap!

Gerelateerde artikelen

Back to top button