FashionTrends

De leukste modetrends van dit moment!

Modetrends veranderen ieder jaar, of zelfs iedere maand. Om deze reden is het belangrijk om goed op de hoogte te blijven. Gelukkig zijn merken zoals Kyra altijd goed op de hoogte. Je ziet dan ook in de verschillende collecties deze modetrends terugkomen. In dit blog bericht willen we graag meer vertellen over de modetrends van dit moment.

Veel patronen op nieuwe kleding

Een van de trends die al een langere tijd in het land is, is het gebruik van verschillende patronen. Steeds vaker zie je bijvoorbeeld een shirt of een blouse met een leuk patroon. De verwachting is dan ook dat deze trend zich nog langer gaat doorzetten. Je ziet deze patronen op veel verschillende manieren terugkomen in de mode. Zo is het bijvoorbeeld helemaal niet gek om een bloemetjespatroon te vinden. Deze komen in veel verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende kleuren tegenkomen die gebruikt worden of zijn de patronen anders.

We gaan weer de winter in

In de meeste modetrends zien we in de zomer het gebruik van felle kleuren. In de winter is dit echter vaak anders. Om deze reden gaan we dan ook steeds meer andere kleuren zien. Zo worden bijvoorbeeld zwarte en witte kleding weer vaker gedragen, terwijl de veelkleurige shirtjes weer de kast in gaan. Het is echter niet zo dat alle felle kleuren wegvallen. Je kunt namelijk nog steeds erg mooie jurken dragen met wat fellere kleuren. Kies bijvoorbeeld een langere jurk met de kleuren zwart en rood. Door deze combinatie past de jurk perfect in de winter en kun je er goed van genieten. Hier kun je vervolgens mooie laarsjes onder doen om de hele look af te maken!

Wat zijn de trends voor broeken?

Als we de winter in gaan, wordt het kouder buiten. Hier ga je vervolgens ook je outfit op aanpassen. Om deze reden gaan de korte jurkjes en rokjes de kast in. Hier tegenover staat natuurlijk een fijne broek. Als we naar de trends kijken op het gebied van broeken, zien we dat de patronen weer terugkomen. Ook blijven de baggy broeken deze winter zeker nog in trek. Combineer de baggy broek of de broek met een leuk patroon met een blouse of top in dezelfde kleur. Vervolgens kun je met een leuke sjaal de kleuren toevoegen aan de nieuwe outfit!

Gerelateerde artikelen

Back to top button