FashionTrends

Welke enkellaarsjes ga je deze winter dragen?

Er verandert jaarlijks erg veel in de mode. Zeker als de seizoenen wisselen, worden er andere kleren gedragen. Zo ga je bijvoorbeeld veel minder slippers dragen en worden enkellaarsjes dames ineens veel vaker gezien in het straatbeeld. Om ervoor te zorgen dat jij deze winter er weer helemaal goed bij kunt lopen, hebben wij de trends op het gebied van schoenen voor je op een rijtje gezet!

Enkellaarsjes zijn populairder dan ooit!

Wellicht heb je ze in de zomer ook al vaker voorbij zien komen, de enkellaarsjes. De verwachting voor deze winter is dat deze zeker niet uit het straatbeeld zullen verdwijnen. De enkellaarsjes zijn namelijk zowel voor de winter als voor de zomer een perfect mode item. Dit heeft ermee te maken dat de enkellaarsjes voor dames erg goed te combineren zijn met allerlei verschillende mode items. Ga je bijvoorbeeld voor een lange jurk? Dan is het erg leuk om enkellaarsjes onder de jurk aan te trekken. Daarnaast kunnen zwarte laarsjes ook prima onder een spijkerbroek met een leuke trui. Zorg er wel voor dat je goed kijkt naar de kleuren die je gebruikt. De laarsjes worden veelal in zwart of bruin gekocht met meer kleurwisselingen in de trui.

Welke kleuren zien we terug?

De kleuren die we deze winter terug gaan zien zijn compleet anders dan de zomer. In de zomer wordt er veel gewerkt met felle kleuren en excentrieke modellen. Deze winter gaan we echter minder felle kleuren vinden in de enkellaarsjes. Dit wil echter niet zeggen dat er totaal geen kleur te vinden is. Zo zien we steeds vaker beige terugkomen in de schoenen. Ook zien we kleurvarianten op bruin en worden donkere rode en blauwe kleuren ook zeker in de schoenen meegenomen. Ben jij op zoek naar leuke enkellaarsjes voor deze winter? Kijk dan eens naar de verschillende kleuren die je kunt matchen aan je outfit!

Verschillende modellen enkellaarsjes

Naast de verschillen in kleuren, zijn er ook verschillende modellen die we gaan zien. Zo zie je bijvoorbeeld leuke veterlaarzen met een ronde neus deze winter. Deze kunnen worden afgewisseld met enkellaarzen met een spitse neus en een hogere hak. Ook de materialen kunnen erg verschillen. Zo kiezen veel mensen voor een fijn suède enkellaars, maar kunnen we niet om de heerlijk warme vachtlaarzen heen. Deze zijn natuurlijk lekker warm aan de voeten in de winter!

Gerelateerde artikelen

Back to top button