FashionTrends

De mooiste bikini trends van 2022

De zomer is in zicht, en dat betekent dat er nieuwe bikini trends komen! Een vakantie in een warm land is natuurlijk prachtig, maar je wilt er wel hip bijlopen. Weet je nog niet precies welke bikini je aantrekt? Dan is het wellicht fijn om te lezen over de mooiste bikini trends van 2022. Uiteraard kun je altijd een bikini sale afwachten om toe te slaan! 

Mooiste bikini’s bij Supersales

Als je gaat kijken op de webshop van Supersales, valt al snel op dat er grote verschillen zijn in bikini’s. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos! Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in je bikini. Voor 2022 is het dan ook zeker een trend om te kiezen wat je zelf echt wilt! Ga jij voor een kleurrijke bikini, of wil je juist een effen kleur? Beide zijn voor dit jaar zeker van toepassing! Bij Supersales vind je grote kortingen op alle grote merken. Zo weet je zeker dat je een kwalitatieve bikini kunt scoren, maar dat voor een zeer lage prijs!

De one shoulder bikini

Een van de nieuwere bikini’s van 2022 is wel de one shoulder bikini. Je bikini topje wordt omhoog gehouden door hem over 1 schouder te dragen. De band is hier vaak dikker voor, zodat hij ook goed blijft zitten. De kleuren van deze bikini zijn vaak in 1 effen kleur. De uitstraling van de bikini is zowel sportief als sexy! Je kunt deze variant ook verkrijgen in een badpak model!

Een gehaakte bikini, kan dat?

We zagen het al steeds vaker voorbij komen op de social media feeds, de gehaakte bikini. Ook in 2022 gaan we deze steeds vaker terug zien komen. De gehaakte bikini is perfect om te combineren met een leuk strandjurkje, rokje of hoedje. Veel celebrities, zoals Kylie Jenner en Dua Lipa zijn al fan van deze trend. Dus waar wacht jij eigenlijk nog op?

Een cut-out badpak/bikini!

Wellicht heb je ze al eens voorbij zien komen. Een badpak dat veel meer lijkt op een bikini. Het is een grote trend van deze zomer. Het is in principe een badpak, maar er zijn stukken uit gesneden. Hierdoor lijkt het badpak meer op een bikini. Met name bij de buik en het top gedeelte zijn er gaten gemaakt. Hierdoor show je toch je summerbody!

Gerelateerde artikelen

Back to top button