Overig

De must haves voor jouw feest

Story Highlights
  • Bij een zomerfeestje hoort een zwembad
  • Scoor de leukste photobooth items
  • Vergeet de foam sticks niet

Het is zomer en dat betekent dat er straks weer kunnen genieten van heerlijke feestjes, hoe groot of klein dan ook en al dan niet met een maximum aantal bezoekers. Het is belangrijk voor de sfeer om te zorgen voor de leukste gadgets. Ze geven elk feest net dat beetje extra’s en bepalen de sfeer. We geven je hier een aantal suggesties.

Zorg voor een zwembadje op je feest

Het is zomer, en dus zorg je voor een zwembadje op je feest. Een opblaasbare volstaat. Vergeet niet een elektrische pomp aan te schaffen. Want van het opblazen van een zwembad is nog nooit iemand vrolijk geworden. Gebruik bij het vullen van het badje ook en vooral een beetje heet water. Het duurt behoorlijk lang voor koud leidingwater ook maar iets opgewarmd is namelijk. Belangrijkste gadget zijn echter de zogenaamde pool floaties. Je weet wel, die figuren die in het zwembad drijven. Kies voor kleurrijke en opblaasbare flamingo’s of zwanen. Van werkelijk alles is tegenwoordig wel een opblaasbare variant beschikbaar.

Koop de leukste photobooth items

Het is belangrijk om de verlichting niet te vergeten en dan speciaal te kiezen voor led verlichting. Dat is het helemaal tegenwoordig. En ook wat betreft verlichting heb je allerlei aantrekkelijke vormpjes tegenwoordig. Ook nu heb je bijvoorbeeld weer verlichting in de vorm van een flamingo. Nou gaat het huren van een heuse photobooth wellicht wat te ver, je kunt wel zorgen dat je allerlei leuke photobooth items in huis hebt. Creëer een plek waar de gasten de mooiste selfies kunnen maken en kies voor items als nepsnorren bijvoorbeeld, hoeden en ook papieren stropdassen. Zo kunnen de gasten de leukste selfies maken en creëren zo een prachtige herinnering aan jouw feest.

Vergeet je de foam sticks niet?

De gadget die op geen enkel feest mag ontbreken? Dat zijn zonder twijfel foam sticks. De led verlichting heb je ook in allerlei verschillende vormen en de sticks gelden als zeer sfeer verhogend. De sticks zien er verlicht ook geweldig uit, zeker als er sprake is van veel verschillende soorten foam sticks. Je kunt er van alles mee en vaak kunnen de gasten niet wachten tot de duisternis invalt om met de foam sticks aan de slag te kunnen. Zo leuk zijn ze namelijk. Te leuk in elk geval om niet in huis te halen als je een feestje hebt.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button