Fashion

Met deze 3 tips slaag jij altijd voor perfecte lingerie

Veel vrouwen weten niet dat ze eigenlijk altijd de verkeerde maat bh kopen, terwijl het voor een optimale ondersteuning erg belangrijk is dat je de juiste maat lingerie draagt. Laat daarom je maat eens opmeten in een lingeriewinkel, of volg de online aanwijzingen voor het opmeten van je bh-maat. Je zult merken dat de goede maat niet alleen bijdraagt aan het comfort, maar ook aan je looks.

1 Bepaal de omvang van de bh-band

De bh-band die je op de achterzijde vastmaakt, bepaalt in grote mate de ondersteuning van jouw borsten. Daarom is het erg belangrijk dat de bh-band passend is. Je hebt de juiste maat bh wanneer je de band op de meest losse stand kunt sluiten terwijl de bh comfortabel zit. Een te grote bh-band herken je doordat deze omhoog trekt en de bandjes beginnen te snijden. Een te kleine band zit simpelweg te strak. In een ideale situatie zit de bh zo comfortabel dat je deze gedurende de dag niet voelt zitten.

2 Kies de goede cupmaat

Je berekent jouw cupmaat door de omvang onder je borsten af te trekken van de omvang ter hoogte van je borsten. Vervolgens kun je in een tabel aflezen welke cupmaat je hebt. De ene cup is echter de andere niet, ook het model van de cup is belangrijk. Let er daarom goed op dat de cup jouw borst volledig omvat. Als je borsten aan de bovenkant of zijkant buiten de cup vallen, heb je een grotere cup en/of een ander model nodig. Bij Dutch Designers Outlet vind je de meest hippe modellen van de beste lingeriemerken uit Nederland. Zit de cup goed? Test deze dan ook nog even terwijl je springt en bukt, alleen dan weet je zeker dat je de juiste cupmaat te pakken hebt.

3 Topmerken leveren kwaliteit, comfort en design

Een goede bh is een sieraad voor het lichaam. Besteed daarom veel aandacht aan de kwaliteit van de bh. Wist je dat wij bij Dutch Designers Outlet de beste lingerieontwerpers in huis hebben? Marlies Dekkers, LingaDore, Shiwi, After Eden Rosa Faia en Naturana: stuk voor stuk lingeriemerken van Europese bodem die internationaal naam hebben gemaakt. Kies je voor één van deze topmerken, dan kan je altijd rekenen op kwaliteit, comfort en een schitterend design. Wil je niet de hoofdprijs betalen voor lingerie van topkwaliteit? Neem dan eens een kijkje bij het ruime assortiment van Dutch Designers Ooutlet waar je deze designs met hoge korting kunt kopen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button