Fashion

De perfecte look voor de overgang van winter naar lente

De lente is inmiddels alweer even bezig en dat merken we maar al te goed. We mogen genieten van steeds meer zonnige dagen en dat is natuurlijk fijn. Maar dat het lente is, betekent ook dat de winterkleding voorlopig weer even kan worden opgeborgen. Het is in de lente namelijk tijd voor andere kleding. Waar je aan kunt denken? Wij zetten hieronder wat kledingitems voor vrouwen op een rij. Hiermee kun jij de perfecte look creëren voor de overgang van winter naar lente!

Tussenjas

Een kledingitem dat goed van pas kan komen in de lente, is de tussenjas. Je winterjas is in de lentemaanden waarschijnlijk overbodig en een zomerjasje kan nog wat te fris zijn. Een tussenjas kan in dit geval een goede oplossing zijn. Bij een geschikte tussenjas voor de lentemaanden zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan een trenchcoat. Niet alleen is dit enorm stijlvol maar ook is het warm genoeg voor de lente. Kies als tussenjas in ieder geval voor een jas die wel bestand is tegen de wat slechtere weersomstandigheden. Je wilt tenslotte niet dat jouw tussenjas straks dagenlang nat blijft. 

Jurken

Waar je ook aan kunt denken voor de overgang van winter naar lente, zijn jurken. Op de zonnige lentedagen zou je zelfs je zomerjurkjes er alweer bij kunnen pakken. Jurken voor in dit seizoen zijn er in ieder geval genoeg. Van een maxi jurk of midi jurk tot een blousejurk of T-shirt jurk: er zijn genoeg leuke lente jurkjes in grote en kleine maten. Jurken zijn in de lente bovendien goed te matchen met leuke laarzen of hakken. Een tussenjas over je jurkje heen en jij loopt stijlvol én warm genoeg de deur uit! 

T-shirts

Wat ook weer tevoorschijn kan komen in jouw garderobe in de lentemaanden, zijn T-shirts. Deze komen namelijk goed van pas in dit seizoen. Ideaal voor de zonnige dagen, maar ook als het wat kouder is kun je een T-shirt prima dragen met een jasje/vest eroverheen. Wat in ieder geval handig is, is een wit basic T-shirt. Deze kun je haast overal mee combineren, waardoor je eenvoudig meerdere outfits samenstelt. Maar durf in de lente ook vooral weer voor kleur te kiezen, want dat hoort er natuurlijk wel een beetje bij. Weg met die donkere kleding en kies voor kledingitems die meer kleurrijk zijn!

Lichte broeken

Qua broeken kun je ook een switch maken van de winter naar de lente. Waar in de winter donkere broeken populair zijn, kun je in de lente de lichte broeken ook weer tevoorschijn toveren. Vooral op de zonnige dagen is dit leuk om te dragen. Bovendien zijn lichte broeken goed te combineren met andere items, waardoor je leuke outfits kunt creëren. Van een lichtblauwe jeans tot witte of beige broek: je kunt alle kanten op.

De perfecte look creëren voor de overgang van winter naar lente is dus zeker mogelijk. Deze bovenstaande kledingstukken kun je in ieder geval in je garderobe hebben in de lentemaanden, dus houd dit in gedachten als je een shopsessie op de planning hebt staan!

Gerelateerde artikelen

Back to top button