Fashion

Volg oranje op de voet met een passende outfit!

Story Highlights
  • Wedstrijden van Oranje als een soort van carnaval
  • Kies voor het shirt van het EK 88
  • Ook voor zonnebrillen en schminksticks

Wat is er nou gezelliger dan samen met vrienden en collega’s naar de wedstrijden van Oranje kijken tijdens een EK of een WK? Niets toch? Samen juichen als onze voetbalhelden scoren en winnen. Samen gek doen na een zege en steeds duidelijk herkenbaar aan de outfit, want ook dat hoort er natuurlijk bij. Mocht je nou nog een Oranje shirt willen scoren, check dan eens voetbalshirtskoning.nl. Want als je het daar niet vindt, dan vind je het nergens.

Rastapruik en een blik erwtensoep op het hoofd

Het is in ons land gebruikelijk om ons bijzonder uit te dossen als het Nederlandse Elftal speelt. Dat geldt zowel voor in het stadion als gewoon voor de buis of voor een scherm. We doen soms gekke dingen. Hebben een bos wortels en een blik erwtensoep op ons hoofd, dragen een rasta pruik van Ruud Gullit en zingen we, dansen we en vieren we een soort van carnaval. Draag je tijdens dergelijke gelegenheden niets van de kleur oranje, dan hoor je er niet bij. Zoveel is zeker.

Check eens het shirt van Oranje van het EK 1988

Wil je er wel bij horen, bekijk dan deze Nederlands Elftal shirts eens bij de voetbalshirtkoning. Bijvoorbeeld dat bekende shirt van het EK 88 toen aanvoerder Ruud Gullit na de gewonnen finale tegen Rusland de cup omhoog mocht houden. Een heel bijzonder shirt, zeker ook wat betreft de uitvoering. Het shirt had een soort van schubbenpatroon en was aanvankelijk niet bij iedereen geliefd. Hoe anders was dat echter toen we in dat shirt wonnen van onder meer West Duitsland.

Shirts van nu en speciale shirts van de Oranje Leeuwinnen

Je kunt echter ook kiezen voor de shirts van nu, en dan voor zowel het uit als thuisshirt. Je kunt kiezen voor een trainingspak of jasje van Oranje, zoals je ook T-shirts en korte broeken in overvloed hebt. Alles wat je zoekt, dat is er. Dat geldt niet alleen voor shirts, maar voor heel erg veel meer. Je koopt er ook je oranje zonnebril, sokken, schminksticks, keepersshirts en shirts van de Oranje Leeuwinnen.

Maak er iets moois van!

De shirts zijn van uitstekende kwaliteit, maar nooit duur. Het aanbod is enorm groot, ook als je shirts zoekt van andere landen. Van fanshirts tot de voetbalshirts en van broekjes tot sokken; het is er allemaal. Maak er iets moois van!

Gerelateerde artikelen

Back to top button