Huis

De voordelen van Triflex vloeren

Als u op zoek bent naar een duurzame oplossing voor het in stand houden van beton, is een Triflex vloer iets voor u. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de producten van Triflex, een bekende producent op het gebied van vloeibare kunststoffen. Met behulp van vloeibare kunststof ontstaan er systemen die zorgen voor de bescherming van gebouwen en constructies. Bovendien leveren deze systemen een duurzaam resultaat op, zodat u jaren de vruchten zult plukken van deze bescherming. 

U kunt op diverse plekken een Triflex vloer laten plaatsen. Zo kan een Triflex coating toegepast worden binnen een parkeergarage, maar ook een Triflex balkon in een appartementencomplex behoort tot de mogelijkheden. Er zijn genoeg bedrijven die een dergelijk systeem voor u kunnen plaatsen. Een goed voorbeeld hiervan is Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken. Zij zijn opgeleid en gecertificeerd om dit soort systemen aan te brengen. Via hun website kunt u eenvoudig en snel een gratis offerte aanvragen als u interesse heeft in het laten plaatsen van een Triflex vloer. Maar waarom zou u hiervoor kiezen? Hieronder zetten we de voordelen van dergelijke kunststof vloeren voor u op een rij.

Alle pluspunten van een Triflex vloer op een rij

Triflex is niet voor niets zo’n bekende naam geworden op het gebied van kunststof vloeren. Deze producent staat garant voor een hoge kwaliteit. Vloeibaar kunststof zorgt ervoor dat een betonnen ondergrond langdurig beschermd wordt. Hierdoor wordt de levensduur van uw pand significant verlengd. De flexibiliteit van de afdichting is enorm. Dit komt doordat het product vloeibaar, waterdicht en enorm elastisch is. Hierdoor ontstaat een formidabele afwerking die compleet naadloos is en die oneffenheden afdicht. Het is mogelijk om een Triflex vloer toe te laten passen die geheel gewapend en scheur overbruggend is. Dit is ideaal voor ondergronden die in een slechte conditie verkeren.

Nog meer voordelen van een Triflex coating

Dan hebben we nog niet eens alle voordelen van een Triflex vloer benoemd. Deze systemen staan erom bekend chemisch resistent te zijn. Doordat het kunststof uithardt, ontstaat er een slijtvaste coating. Bovendien kan dit systeem zonder problemen voor langere tijd zwaar belast worden. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld parkeergarages, die de hele dag vol staan met auto’s. Zowel vloeistofdichte als industriële vloeren kunnen voorzien worden van een Triflex vloer. De snelle uitharding zorgt ervoor dat het plaatsen van een Triflex coating weinig tijd in beslag neemt.

Kunststof vloeren: geschikt voor diverse plekken

Op meerdere plekken kan een systeem van Triflex toegepast worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Triflex balkon voor uw appartement. U weet zeker dat uw balkon er weer jaren tegenaan kan. Ook voor de vloeren van industriële bedrijven en de agrarische sector is dit een uitmuntende oplossing. Daarnaast maken parkeergarages regelmatig gebruik van een Triflex vloer. Hiervoor dient u een gecertificeerd bedrijf in te schakelen. Een goed voorbeeld hiervan is Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken. U kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button