HuisOverig

Decoreer muur met prachtige sticker

Story Highlights
  • Zet je creatieve brein in werking
  • Creëer een unieke sticker
  • Gemakkelijk aan te brengen en weg te halen

Behang of pleisterwerk. Daarmee houdt het wel op als de meeste mensen gevraagd wordt naar de manieren waarop je een muur kunt decoreren. Maar ook met een sticker kun jij je muur een heel bijzondere uitstraling geven. Helemaal als je zelf een unieke sticker maakt, iets dat heel goed mogelijk is.

Onderscheid je met een fraaie sticker op de muur

Zeker als je niet houdt van eenheidsworst en jij je zelfs met behulp van de muur wilt onderscheiden, is een sticker een perfecte manier om dit te doen. Stickers op muren zie je op de baby- en kinderkamer, maar je kunt de muur ook als reclamemuur zijn werk laten doen en een mooie sticker laten maken. Je versiert de muren en de gangen met stickers om zo steeds maar weer de bedrijfsboodschap of slogan uit te dragen. Ook in ziekenhuizen zie je wel stickers op de muur, net als op cruiseschepen en dan speciaal in hutten die niet beschikken over raam of balkon. En zo kun je stickers op verschillende manieren gebruiken.

Je haalt de sticker ook gemakkelijk weer weg

Op de kinderkamer misstaat een sticker op de muur al evenmin. Dieren doen het goed, zoals je ook prima zelf een figuur kunt creëren. Het verwijderen van de sticker hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan een propere muur (voor het plakken van de sticker), de hechting van de sticker en de soort lijm. Als je vindt dat het tijd wordt voor een nieuwe sticker, dan haal je de oude gewoon weg. Kind kan de was doen.

Het uploaden van een eigen foto of een eigen tekst

Stickers laten maken kost geen moeite, zoals je dus ook prima zelf een muursticker kunt maken. Je kunt tegenwoordig prima een eigen foto op een tekst uploaden en daar een sticker van laten drukken. Wil je wel iets bijzonders, maar heb je geen ontwerp? Met de ontwerpmodule van Sticker.nl kun je zelf een ontwerp maken! Ook dit wijst zich eigenlijk vanzelf.

Niets is onmogelijk wat betreft vorm en formaat

Wat betreft vorm en formaat kan eigenlijk alles met de sticker. Je hebt ze rond, ovaal, vierkant en rechthoekig. Zo kun je bijvoorbeeld ook stickers in de vorm van sterren, hartjes en meer laten produceren! Niets lijkt nog onmogelijk als het om stickers gaat. Daarmee is er een serieuze nieuwe muurbekleding beschikbaar gekomen. Een mogelijkheid die uitnodigt je creatieve brein in werking te zetten. Maak dus echt iets bijzonders door stickers op de muur te gebruiken. Scoor je in alle opzichten punten mee.

Gerelateerde artikelen

Back to top button