Huis

Deze verlichting is perfect voor in je thuiskantoor

Story Highlights
  • Goede verlichting houd je scherp
  • Kies voor goedkope led panelen
  • Sfeervol en praktisch tegelijk

Waarschijnlijk heb je al een thuiskantoor ingericht of in ieder geval een ruimte in je huis benoemd tot thuiskantoor. Kijk eens kritisch naar deze ruimte? Is deze al helemaal af en kun je hier productief aan de slag, of missen er nog wat details die jou ervan weerhouden om goed te kunnen werken? Heb je bijvoorbeeld voor goede verlichting gezorgd die een perfecte werkomstandigheid creëren? Kun je ook ’s avonds aan het werk als dat moet, of is de verlichting daar niet optimaal voor? We helpen je graag een handje, zodat jij direct aan de slag kunt!

Net zoals op kantoor

Houd je niet van te veel poespas en wil je het liefst praktische verlichting? Bedenk je dan eens wat ze bij jou op kantoor doen of deden. Veel mensen klagen altijd over de felheid van de lampen op kantoor, maar dat is niet voor niks. Deze zorgen namelijk voor een werksfeer waar iedereen geconcentreerd aan de slag kan en waar ze zeker niet van inkakken. Uiteindelijk is dat wat je nodig hebt om je werk goed te doen, Waarschijnlijk heeft jouw kantoor een systeemplafond met platen, waar om de zoveel platen een led paneel tussen geplaatst is. Dit kun je uiteraard zelf ook thuis toepassen in je eigen thuiskantoor. Het hoeft geen flinke duit te kosten om dit te laten installeren, want je kunt heel gemakkelijk goedkope led panelen kopen online. Zo boots je je oude, vertrouwde kantoor perfect na en kun je snel en productief aan de slag.

Sfeervol maar praktisch

Vind jij de kantoorsfeer maar wat kil en wil je deze ruimte liever wat persoonlijker maken? Dat snappen wij als geen ander! Kies in dit geval voor twee verschillende soorten verlichten, namelijk praktische verlichting en sfeerverlichting. Je kunt beide combineren door bijvoorbeeld dimbare verlichting te kiezen, zodat je de felheid aan kunt passen naar jouw smaak en stemming. Je kunt ook meerdere lampen ophangen en neerzetten, welke je afwisselt van sfeer naar praktisch. Moet je echt flink aanpoten, dan kun je de praktische verlichting aanzetten. Is de dag voorbij en werk je nog even wat mailtjes op je gemak weg? Dan kun je gebruik maken van de gezellige sfeerverlichting om de dag relaxed af te sluiten.

Ben jij meer van het productieve, maar iets wat saaie licht of hecht je veel waarde aan gezelligheid? Kies vooral de soort verlichting die goed bij je past én die ervoor zorgt dat jij je werk goed kunt doen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button