Fashion

Dit zijn dé schoenentrends van deze zomer voor mannen

Nieuwe schoenen kopen voor deze zomer? Dit jaar wordt zeker geen saai jaar als het om heren schoenen gaat. Er zijn veel nieuwe trends bijgekomen. Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van schoenen voor mannen? Lees hieronder wat dé schoenentrends van deze zomer zijn.

Schoenen trends voor mannen in 2020

Bij alle soorten schoenen zien we dit jaar een hele opvallende trend, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor de zool. Van nette schoenen, casual schoenen tot de sneaker: opvallende zolen onder de schoenen zijn helemaal hip deze zomer!

Nette schoenen

Dit voorjaar waren nette herenschoenen al enorm populair, maar ook voor komende zomer verwachten we dat de nette schoen veel gedragen gaat worden. Nette schoenen kenmerken zich door een gave print, toffe kleur en een lange neus. Wil je een paar schoenen kopen dat past bij deze trend? Kies voor nette schoenen met een lange neus om er deze zomer netjes en hip bij te lopen.

Casual schoenen

Een andere opvallende trend van dit jaar zijn de casual schoenen. Felle kleuren, een hoog model, spekzolen, veel neus en het liefst met het rubber van de zool dat ver doorloopt tot over de neus van de schoenen. De trend van dit jaar is dat de schoenen opvallend mogen zijn. Broeken worden ook steeds wijder, dus dan mogen de schoenen ook wel wat hoger. De broek die in of op de schoen valt geeft een nonchalante uitstraling.

Sneakers

Natuurlijk mogen sneakers niet ontbreken in dit artikel met de laatste schoenentrends voor mannen. Sneakers zijn en blijven voorlopig natuurlijk hartstikke hip. Echter is er ook bij sneakers een trend gaande. Sneakers mogen dit jaar namelijk ook lekker opvallend zijn. Denk aan dikke zolen, gekleurde zolen of gekke zolen. Gekleurde en opvallende sneakers zijn absoluut een aanrader om te dragen deze zomer. Laat de sneakers lekker opvallen onder je outfit. Veel bekende merken, zoals Nike, Puma en Adidas, komen in hun nieuwe collecties met opvallende modellen met unieke zolen en de gekste kleurencombinaties.

Natuurlijke tinten

Past de “opvallende” trend van deze zomer niet helemaal bij jou smaak? Dan is deze laatste trend vast meer jouw smaak, namelijk: natuurlijke tinten. Denk bijvoorbeeld aan beige, bruin en groen. Onder vrijwel iedere outfit passen deze schoenen met natuurlijke kleuren. Het zorgt ervoor dat de aandacht meer naar je kleding gaat, dat terwijl dit bij bovenstaande trends wel anders is.

Gerelateerde artikelen

Back to top button