Trends

Dit zijn de voordelen van een zakelijke iPhone 

Ben je op zoek naar een nieuwe zakelijke telefoon? Dan is een iPhone altijd een aantrekkelijke optie, of je nu een vaste medewerker bent bij een bedrijf of een eigen bedrijf hebt. Samsung is ook een populair merk voor de zakelijke markt, maar een groter deel van de mensen kiest toch voor een iPhone als zakelijke telefoon. Maar waarom is dat eigenlijk zo? In dit artikel zetten we de voordelen van een zakelijke iPhone voor je op een rij!

Een lange levensduur 

Als je een telefoon zakelijk gebruikt, wil je natuurlijk dat deze lang mee gaat. Je gebruikt het apparaat immers erg intensief. iPhones staan bekend om hun lange levensduur, wat ze voornamelijk populair maakt als zakelijke telefoon. Als je voor een iPhone zakelijk kiest, weet je dat je zeker een aantal jaar vooruit kunt. De reden dat iPhones zo lang meegaan, is grotendeels de robuuste hardware van de telefoons. Daarnaast blijft Apple vergeleken met andere telefoonmerken erg lang updates uitrollen voor oudere toestellen. Hierdoor kun je veel langer gebruik blijven maken van een ouder model. Veel Android toestellen ontvangen maar zo’n twee jaar updates, bij iPhones is dit gemiddeld vijf tot zes jaar. Dit is dan ook de reden dat veel mensen refurbished iPhones kopen. 

De voordelen van iOS 

Het besturingssysteem iOS is voor veel mensen ook een grote reden om voor een iPhone te kiezen in plaats van een Android toestel. Het systeem is voorzien van een hoop slimme functies die zowel op zakelijk gebied als privé erg handig zijn. De nieuwste iPhone maakt veel gebruik van AI, waardoor je onder andere bepaalde notities makkelijker terug kunt vinden en scherpere scans kunt maken. Daarnaast maakt de iPhone 14 gebruik van slimme widgets, waarvan je de vormen en maten makkelijk in kunt stellen. Siri is ook een stuk slimmer geworden, de AI weet inmiddels wel 20 keer meer dan 3 jaar geleden!

Werk en privé gescheiden houden 

Vind je het onhandig om een aparte zakelijke telefoon te hebben en dus steeds met twee telefoons rond te lopen? Met een iPhone kun je jouw telefoon voor werk en privé gebruiken en deze twee goed van elkaar gescheiden houden. Dankzij de tool User Enrollment kun je makkelijk onderscheid maken tussen je zakelijke accounts en je privé accounts en kun je ook jouw zakelijke gegevens extra beschermen. Over het algemeen zijn Apple apparaten sowieso veiliger dan Android toestellen, wat voor zakelijk gebruik natuurlijk erg belangrijk is. De broncode van iOS is afgeschermd, waardoor er minder snel misbruik kan worden gemaakt van eventuele gaten in de beveiliging. De apps in de Appstore worden ook beter gescreend dan in de Google Play Store, waardoor je minder snel gevaarlijke of nep apps download.

Gerelateerde artikelen

Back to top button