Overig

DIY: feestversiering

Geef jij binnenkort een feestje en ben jij nog opzoek naar inspiratie voor de aankleding van de ruimte? Goed nieuws, in dit artikel geven wij jou een aantal tips, over hoe je zelf jouw party versiering kunt opfleuren! Op deze manier geef jij een extra twist aan jouw feestje en zullen de gasten er nog lang over napraten. Ben jij benieuwd hoe jij een wauw-effect met je feestversiering creëert? Laat je dan inspireren door dit artikel!

DIY: een fotomuur

Een fotomuur is de ideale plek om foto’s te maken met een mooie achtergrond of frame. Dit kun je zelf op een tal van manieren voor elkaar krijgen. Ten eerste kies je een ruime plek uit, dit kan zowel binnen als buiten zijn. Kies voor een plek dat rust uitstraalt en waar niet te veel spullen staan.

De fotomuur kun je op veel diverse manieren vorm geven. Een leuk idee om uit te voeren is door een figuur op de muur te creëren. Dit kun je met verschillende feestversiering voor elkaar krijgen. Maak bijvoorbeeld met behulp van ballonnen de vorm van een hart op de muur. Dit doe je door de ballonnen aan elkaar te rijgen. 

Liever opzoek naar een snellere optie? Hang dan feest-waaiers op de muren. Dit heb je zo aan de muur geplakt en geeft ook nog eens een exotisch gevoel. Een andere snelle topper zijn de ballon-letters. Hang bijvoorbeeld de naam van de jarige op en creëer vrije ruimte zodat de gasten op een normale wijze eronder kunnen staan.

DIY: ballonnen versieren

Het versieren van je feestversiering is de ideale manier om een persoonlijke hint eraan te geven. Ook hier kun je goed los gaan in jouw creativiteit. Een makkelijke manier om de ballonnen op te fleuren, is door er op te tekenen of schilderen. Geef de ballonnen een elegant effect door de onderkant een andere kleur te schilderen. Een ander leuk idee met verf, is door verfspatten op de ballonnen te gooien. Dit geeft een levendig effect aan de ballonnen. Ben jij goed in tekenen? Met een permanent marker kun jij de mooiste figuren en plaatjes op de ballonnen illustreren.

DIY: de tafel versieren

Vaak wordt er bij een feestje plastic service gebruikt. Dit is uiteraard ontzettend handig, omdat je niet hoeft af te wassen, maar het is toch minder gezellig om naar te kijken dan gewoon service. Geef je plastic service een nieuw leven door bijvoorbeeld besteksetjes te maken met daarin een bloemetje. Het bloemetje zal niet alleen het plastic opfleuren, maar ook de gasten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button