HuisTrends

Doe inspiratie op voor het nieuwe interieur in jouw huis

Het inrichten van de kamers binnen je woning is ontzettend leuk, maar brengt tegelijkertijd de nodige uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je voor eenheid binnen het interieur? Op welke manier kun je verschillende kleuren en materialen met elkaar combineren? Hoe voorkom je dat een kamer al snel saai en kaal oogt? In dit artikel lees je er meer over! Heb je bijvoorbeeld al eens overwogen een relaxfauteuil in de slaapkamer te gebruiken? Het is niet onlogisch, dat een fauteuil vaak aan een woonkamer gekoppeld wordt. In de slaapkamer vormt de relaxfauteuil een plek om een moment voor jezelf te nemen. Daarbij is het een fraaie eyecatcher, die de aandacht wegtrekt bij de minder opgeruimde hoeken in deze ruimte. Naast het gebruik van een relaxfauteuil als eyecatcher, zou je hier ook gebruik kunnen maken van een grote hanglamp aan het plafond. De lamp zal hetzelfde effect hebben. 

Creëer hoekjes voor momenten met het hele gezin 

Je woning moet een thuis vormen; het moet de plek zijn waar je herinneringen maakt met het gezin. Denk aan de gezellige vrijdagavonden voor de televisie, het samen maken van een puzzel aan de eettafel op de zondagmiddag, enzovoorts. Creëer hoeken in huis, waar je deze momenten met het gezin kunt beleven. Kies bijvoorbeeld voor een royale hoekbank van een aanbieder als Meubelzorg.nl. De hoekbank biedt je alle gelegenheid om met het hele gezin van een mooie film of serie te genieten. Tegelijkertijd biedt de bank je de ruimte om aan het eind van de dag even bij te komen. 

Kies voor een duurzame bank en fauteuil 

Bij de aanschaf van een nieuwe relaxfauteuil of bank heb je tegenwoordig keuze uit talloze modellen. Ga voor een duurzame optie; een meubelstuk met een kwalitatief hoogwaardige bekleding. Het maakt dat het meubelstuk lang mooi blijft en daardoor pas na vele jaren vervangen hoeft te worden. Goed voor het milieu en daarbij vaak de voordeligste keuze over een langere termijn! 

Kijk bij andere mensen thuis via Pinterest en blogs 

Inspiratie doe je niet alleen op in een (online) meubelzaak; maak ook gebruik van de mogelijkheden die platforms als Pinterest en Instagram je bieden. Kijk ongegeneerd bij andere mensen binnen, om te zien hoe zij het interieur hebben ingedeeld. Let hierbij onder meer op de verschillende kleuren die gecombineerd worden. Wat zijn combinaties van kleuren die jou het meest aanspreken? 

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button