Huis

En dan sta je plots voor een dichte deur…

Routine 

Je staat er eigenlijk nooit echt bij stil. Voordat je ’s ochtends je huis uitloopt om naar je werk te gaan, heb je routinematig je sleutelbos in je zak en je broodjes voor die dag in de rechterhand. Je trekt nog half slaperig de deur achter je dicht en je draait deze op slot. Zonder er verder bij na te denken. Maar heel af en toe ontstaat er op de een of andere manier een error tijdens je ochtendroutine en gebeurt er iets dat niet past in het plaatje. Misschien laat je een kop koffie uit je handen glippen of je stoot je kleine teen tegen de rand van het bed. Gevolg: je loopt enigszins beduusd de deur uit en je vergeet je brood mee te nemen, of je telefoonlader. Daar kom je normaal een paar minuten later achter en dan loop je geërgerd weer naar binnen om de spullen alsnog te pakken. Niks aan de hand verder…

Sleutels liggen nog binnen. Deur in ‘t slot 

Maar wat als het je sleutelbos is? Zie je het voor je? Je trekt de deur achter je dicht en wilt deze op slot draaien. Je graait in je zakken, met een naar voorgevoel, en je beseft je dat er niets op slot te draaien valt omdat je sleutels nog op de woonkamertafel liggen. Maar naar binnen lopen gaat ook niet meer. Er zit aan de buitenkant geen draaiknop. En de achterdeur zit ook nog helemaal dicht. Naar je werk rijden is ook geen optie verder, je autosleutel zit natuurlijk ook aan de bos. Je telefoon heb je nog wel, dus dan zit er nog maar één ding op: Slotenmaker Nieuwegein bellen en zijn hulp inschakelen om weer je huis in te kunnen.

En dan sta je plots voor een dichte deur…

Slotenmaker Nieuwegein lost het voor je op 

Slotenspecialist Fedi weet als ervaringsdeskundige dat dit de beste mensen overkomt. De haast van het leven zorgt ervoor dat handelingen waar je verder niet bij nadenkt door een onvoorziene omstandigheid voor een kink in de kabel kunnen zorgen. Hij komt graag bij je langs om je cilinderslot weer te openen. Maar wat als je nou in ploegendienst werkt en je om twee uur ’s nachts, onder de volle maan, voor een dichte deur staat? Ook dan doe je een beroep op slotenmaker Nieuwegein. Hij staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week tot je beschikking. De deur wordt door hem geopend, zoveel mogelijk zonder de deur te beschadigen. Ontstaat er toch een beschadiging? Dan herstelt slotenmaker Nieuwegein dit netjes voor je. 

Jouw voordelen: 

  • De slotenspecialist is 24/7 bereikbaar;
  • In de regio Nieuwegein binnen 30 minuten op locatie;
  • Je komt niet voor onverwachte kosten te staan;
  • Slotenmaker Nieuwegein rekent altijd een eerlijke prijs.

Voorkomen is beter dan genezen. Maar omdat we allemaal mens zijn komt het voor dat we ons weleens buiten sluiten. Dan is het een geruststelling dat er een goede en vriendelijke slotenmaker in de buurt is die elke deur open krijgt. Ook die van jou.

Gerelateerde artikelen

Back to top button