HuisOverig

Duurzame collectie voor op tafel

Story Highlights
  • Made by hand, made with care
  • Zo duurzaam mogelijke producten
  • Producten gemaakt door echte ambachtsmensen

Vraag mensen wat er op tafel staat en het gaat negen van de tien keer om de voedingsproducten. Het gaat vrijwel nooit om het servies, het bestek en de glazen. Terwijl daar toch alle reden voor is. Zeker als je kijkt naar de handgemaakte producten die The Table aanbiedt. Producten van deze bijzondere leverancier zijn duurzaam en alleen door de beste ambachtsmensen gemaakt, die daar ook gewoon eerlijk voor betaald worden.

‘Made by hand, made with care’

Behalve het eten dat op tafel gezet wordt, is het ook goed je eens te verdiepen in de producten waarin dat eten wordt opgediend. The Table biedt veelal handwerk, te herkennen aan de aanduiding ‘made by hand, made with care’. Waarom? Omdat de drijvende krachten achter deze bijzondere leverancier dit in eerste instantie vooral mooier vinden. Bovendien willen ze graag meewerken om de wereld eerlijker en schoner te maken. Het levert alleen maar mooie producten op. Eten uit dergelijke producten lijkt je altijd net even beter te smaken. Bovendien borrelen de verhalen tijdens het natafelen als vanzelf op.

Komt het servies van je grootmoeder ook nog eens van pas

Bij The Table vind je alleen de mooiste producten. Het aanbod varieert van serviezen met handgemaakte borden, kommen en mokken tot glazen, tafellinnen en talloze accessoires. Aan alle producten is veel zorg besteed, iets dat je ook meteen terugziet. De producten kun je prima combineren met wat je hebt en zeker met het oude servies dat je ooit eens van je grootmoeder kreeg. Heeft dat servies eindelijk ook eens nut. Vergeet verder de vintage collectie niet te bekijken. Eten wordt beleving, of zoals men zegt ‘tafelen wordt bijzonder’.

Schoonheid zit soms in kleine, dagelijkse dingen

Wie zoekt naar de betekenis van het woord duurzaamheid, die komt onherroepelijk uit bij de aanbieder van de meest mooie serviezen, glazen en bestek. Zeker in de digitale wereld waarin iedereen ten onder lijkt te gaan in de massa, is het goed stil te staan bij het prachtige, ambachtelijke handwerk dat dus nog steeds gewoon bestaat. Schoonheid zit soms in kleine, dagelijkse dingen. En precies die dingen koop je bij The Table, dat probeert de producten zo duurzaam mogelijk te laten maken en de bij de productie veroorzaakte CO2 uitstoot voor maar liefst 110% compenseert. Uiteraard wordt niets in plastic verpakt. De wereld eerlijke en schoner maken. Het begint met de aanschaf van de prachtige producten die The Table biedt. Merk je zelf dat het eten je gewoon nog beter smaakt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button