Health

Een creatieve oplossing om te bewegen tijdens corona!

Story Highlights
  • Je kunt prima meer bewegen tijdens corona
  • Krantenbezorger: bewegen en geld verdienen
  • Meld je aan via bezorgdekrant.nl

Corona heeft ervoor gezorgd dat ons vrijetijdsleven helemaal is stilgevallen. Je kan veel minder gaan sporten en je sociale contacten zijn ook tot het minimum beperkt. Hierdoor zit je veel vaker thuis wat je lichaamsbeweging niet ten goede komt.

Beweeg meer als krantenbezorger

Je kan hier verandering in brengen door kranten te bezorgen in jouw wijk. Wil jij ook een krantenwijk lopen? Je kan het doen via Bezorgdekrant.nl. Het voordeel hiervan is dat je nog steeds veel vrije tijd hebt. Je bezorgt de kranten op weekdagen namelijk in de ochtend voor zeven uur en op zaterdag voor acht uur. Dit neemt slechts een uurtje in beslag. Als je toch niet zo’n ochtendmens bent, kan je ook ’s middags kranten rondbrengen. Dit is van maandag tot en met vrijdag tussen 15:00 uur en 18:00 uur. Beide shiften combineren kan zeker ook. Bovendien is het een win-win situatie. Je krijgt er meer beweging voor terug, je komt meer buiten en je verdient er nog iets mee!

Hoe gaat het in zijn werk?

Het concept is eigenlijk heel simpel. Je meldt je voor je ronde aan in het depot in jouw buurt. Daar krijg je de verschillende dagbladen mee in een fietstas. Daarnaast krijg je ook een looplijst. Dit is je route met alle adressen van de abonnees in je krantenwijk. Je stapt je fiets op en je begint aan je bezorgronde. Belangrijk om mee te geven is dat je wel zelf voor je fiets moet zorgen. De fietstas krijg je wel mee in bruikleen.

Naast het geld dat je ermee verdient, krijg je ook toegang tot leuke winacties, ontvang je een gratis regenpak en krijg je een gratis krant naar keuze! Ben je overtuigd en wil jij ook een krantenwijk lopen? Dat kan zeker! Op de website Bezorgdekrant.nl vind je hier alle informatie over. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button