Trends

Een leuk avondje uit in Maarssen

Heb je binnenkort wat te vieren met je vrienden en familie? Een verjaardag, een jubileum of misschien heeft een van je vrienden of familieleden een nieuwe baan? Wat de reden ook is er is altijd reden voor een feestje. Laat je door dit artikel inspireren wat voor leuke uitjes je met je vrienden of familie kunt ondernemen. 

High wine

Je hebt vast wel gehoord van een high tea. Heb je ook gehoord van high wine? High wine is een redelijk nieuwe trend. Tijdens een high wine in Maarssen geniet je niet alleen van mooie wijnen, maar ook van kleine gerechten. Je krijgt drie glazen wijn naar keuze. De kleine gerechten zijn een combinatie van diverse koude en warme hapjes. Denk hierbij aan luxe notenmelange, sandwiches, soep en luxe bittergarnituur. Ook als je vegetarisch eet is er genoeg keuze bij de high wine. Een high wine is vooral een leuke activiteit om in de avond te ondernemen. Als je overdag een high wine doet zal je waarschijnlijk behoorlijk aangeschoten de dag moeten doorkomen. Tijdens de high wine maak je kennis met verschillende soorten wijnen. Het is dus naast lekker ook nog eens leerzaam. Tijdens de high wine kan je weer goed met elkaar bijkletsen. In Maarssen kan je in het centrum van Maarssendorp in een rijksmonument van 1860 genieten van de high wine. Je kunt tussen 15.00 en 18.00 starten met een high wine.

Karaokebar

Een bezoek aan een karaokebar is gegarandeerd een leuke avond. De drankjes zorgen ervoor dat iedereen meer ontspannen is en eerder durven te zingen. Wie van jouw vrienden krijg je zover om te gaan zingen? Dit moet je zeker een keer afstrepen van je bucketlist. 

Restaurants

Na de high wine zal je waarschijnlijk behoorlijk wat trek hebben ondanks alle lekkere gerechtjes. Alcohol zorgt er namelijk bij de meeste mensen voor dat ze trek krijgen. Ga niet impulsief naar een snackbar of fastfood restaurant. Dat is zonde! Er zijn namelijk zoveel goede restaurants in Maarssen om te bezoeken. Zo kan je kiezen tussen restaurants van verschillende landen, zoals Grieks, Frans en Mediterraans. Er zijn ook veel goede pizzeria’s te vinden. Hier kan je genieten van een echte Italiaanse pizza in plaats van een snel bereide pizza van een fastfoodrestaurant.

Wil je naast Maarssen ook een andere plek bezoeken? Dan is Utrecht een mooie stad om te bezoeken. Het is dichtbij en makkelijk te bereiken vanaf Maarsen. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button