Tuin

Een onvergetelijk tuinfeest organiseren

Hou je van een goed feestje op zijn tijd, organiseer dan zelf een onvergetelijk tuinfeest! Als je er de ruimte voor hebt kan een tuinfeest eigenlijk het hele jaar door. Je hebt geen blauwe lucht zonder wolken nodig, maar wat je wel nodig hebt zijn de juiste tools voor een onvergetelijke avond. 

Wat heb je nodig

Het eerste wat je moet doen om het hele jaar door een tuinfeest te kunnen geven is, een kwalitatieve partytent kopen. De grootte van de partytent is helemaal afhankelijk van de grootte van je tuin. Zo kan je kiezen voor de meest gangbare maat van drie bij vier meter of een grotere van wel vijf bij tien meter. Bij Partytent-Online is er voor iedere tuin wel een formaat te vinden. Heb je een partytent uitgekozen? Dan is het misschien slim om na te denken over eventuele meubels en verlichting in je tent. Als je aan meubels denkt, dan denk je vaak aan een heel interieur, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn! Je kunt denken aan statafels, bartafels, banken en eventueel nog aan buffettafels of biertafels. Iets wat heel belangrijk is en snel vergeten wordt bij een tuinfeest is de buitenverlichting. Helemaal als je gebruik maakt van een partytent dan is het raadzaam om ook in de tent gebruik te maken van verlichting, je kunt kiezen tussen led strips of gloeilampen. 

De finishing touch

Als er bedacht is wat voor partytent er komt en alle benodigdheden verder ook zijn aangeschaft, kan je aan de slag met de ingrediënten voor een onvergetelijk tuinfeest. Onder ingrediënten vallen uiteraard de drankjes en versnaperingen, maar ook de muziek. De drankjes zijn altijd wel makkelijk te regelen, maar voor de hapjes is dat soms wel wat moeilijker. Je kunt kiezen om catering in te huren die het assortiment volledig naar wens kan aanpassen. Of je kunt zelf natuurlijk ook aan de slag gaan met wat hapjes. Voor inspiratie is er veel op Pinterest te vinden, je kan het jezelf zo moeilijk of makkelijk mogelijk maken. 

En dan de muziek: via Spotify kun je zelf eenvoudig een lijst samenstellen geheel naar wens of je kunt kiezen uit één van de vele lijsten die al gemaakt. Deze lijsten zijn onderverdeeld in verschillende genres en stemmingen. Zo kan je zelf uitkiezen welke bij jou tuinfeest past en kan zorgen voor een onvergetelijke avond.

Gerelateerde artikelen

Back to top button