Travel

Een privéjet boeken: 3 tips om goed voorbereid te zijn!

Heb je binnenkort iets te vieren of is er een speciale gelegenheid voor een van je collega’s, vrienden of familieleden en wil je dit graag op een unieke manier vieren? Heb je er al eens aan gedacht om een privéjet te huren en met z’n allen ergens naartoe te vliegen in stijl? Een privé vliegtuig is vandaag de dag echt niet meer alleen toegankelijk voor miljonairs en beroemde mensen. Overweeg je een jet te boeken voor een speciale gelegenheid? In dit artikel geven we je 5 tips om goed voorbereid te werk te gaan!

1. Ga met het juiste bedrijf in zee 

Als je van plan bent om een privéjet te gaan boeken, is het belangrijk dat je dit doet bij een betrouwbaar bedrijf. Niet alle bedrijven die verhuur van jets aanbieden zijn namelijk even eerlijk en open. Het huren van privé vliegtuigen begint steeds populairder te worden, waardoor er ook ineens een hoop aanbieders bij zijn gekomen. Zorg dat je goed onderzoek doet op internet voordat je een aanbieder kiest. De beste en meest betrouwbare bedrijven bezitten en onderhouden hun eigen jets en stellen veiligheid en comfort altijd voorop. Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om mee in zee te gaan, kies dan bijvoorbeeld voor Jet View als privéjet charter

2. Boek jouw privéjet ruim op tijd 

Wil je voor een speciale gelegenheid een privéjet boeken? Dan is het belangrijk dat je dit op tijd doet, zodat je zeker weet dat de datum die je in je hoofd hebt nog beschikbaar is. In principe kun je een paar uur voor vertrek nog een privé vliegtuig huren, maar als je jouw jet tegen een voordelige prijs wil huren, kun je dit het beste op tijd regelen. Je bespaart zo een hoop geld en je hebt ook nog veel meer keuze uit verschillende soorten jets. Zeker als je tijdens een piekperiode wil vliegen, is het aan te raden om op tijd een privé vliegtuig te boeken. Probeer het in dit geval minimaal een aantal weken voor vertrek te regelen, of zelfs eerder!

3. Zorg dat jij je aan de etiquette houdt!

Als je gaat vliegen met een privéjet, is dat een luxueuze ervaring. Hier hoort dus ook een bepaalde etiquette bij. Ga netjes om met de bemanning en houd hen op de hoogte van jouw reisschema en je wensen tijdens de vlucht. Je betaalt ervoor, dus je hoeft je niet bescheiden op te stellen, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je vriendelijk blijft en respectvol met het personeel omgaat. Ga stijlvol gekleed op reis met een privéjet en maak altijd even een praatje met de piloot en eventueel de copiloot. Dit wordt als beleefd gezien en je laat zo ook je waardering voor de bemanning zien. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button