Huis

Een schoon huis: Tips & tricks!

Story Highlights
  • Gooi je oude creditcards niet weg
  • Maak onder de douche de wanden schoon
  • Maak gebruik van helpling.nl

Een schoon huis, wie wil dat nou niet. Om het je wat gemakkelijker te maken, geven we je hier enkele handige tips bij het schoonmaken van je woning. Als je voor het schoonmaken van je huis een vaste routine creëert gaat het je steeds gemakkelijker af. Mocht je geen tijd hebben voor een vaste routine, kun je altijd Helpling inschakelen. Hier vind je eenvoudig een huishoudelijke hulp.

Stofzuigen? Dat kan sneller

Laten we eens beginnen met stofzuigen, want dat kan sneller. Begin het stofzuigen van de slaapkamer in de verste hoek en zuig met lange bewegingen in de richting van de deur. Je slaat geen deel over en gaat niet verschillende keren over het tapijt. Gebruik voor het schoonhouden met een doek altijd een microvezeldoek. Ook handig is om oude creditcards en betaalpasjes te bewaren. Je haakt er namelijk gemakkelijk de harde resten op het fornuis mee weg. Vervolgens schrob je de rest met een schuursponsje gemakkelijk weg.

Laat iedereen de schoenen uit doen

Om het schoner in huis te houden, laat je voortaan iedereen die binnenkomt de schoenen uit doen. Dat scheelt je heel erg veel werk. Ook handig is het om de was meteen te sorteren nadat je het gedragen hebt. Nog iets; sta je onder de douche, benut dan die tijd nuttig en spoel meteen ook de uren af. Belangrijk is ook dat als je werkt met schoonmaakmiddelen, je die middelen altijd de tijd geeft om goed in te trekken. Ook het werken van hoog naar laag verdient altijd de voorkeur.

Via je postcode de ideale hulp in de huishouding

De belangrijkste tip is echter een verwijzing naar www.helpling.nl. Via die website vind je namelijk precies die huishoudelijke hulp die je zoekt. Bovendien is het gemakkelijk opzegbaar en heb je er al een vaste hulp vanaf een bedrag van 14,75 per uur. De website werkt erg eenvoudig. Je geeft je postcode door, kiest een datum en een tijd en krijgt vervolgens een overzicht van de beschikbare schoonmaakhulpen in beeld. Vervolgens selecteer je de hulpen in de huishouding en stuur je ze verzoeken om nader kennis te maken. Meer is het eigenlijk niet. Je weet zo steeds waar je aan toe bent en wat je moet betalen.

Vijftig verschillende steden

Ondertussen is er via de website al bij meer dan 100.000 huishoudens schoon gemaakt, verdeeld over ruim vijftig verschillende steden. De klanten die er al gebruik van maakten, zijn zeer positief en noemen de handelswijze van helpling.nl transparant. Afspraken maken is gemakkelijk en bovendien kun je altijd verder geholpen worden door de uitstekende klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button