Huis

Een trendy woonkamer creëren

Story Highlights
  • Teakhout heeft een warme uitstraling
  • Waar koop je teakhout?
  • Kies voor een moderne open haard

Een woonkamer is eigenlijk het visitekaartje van je huis, maar ook een beetje van jezelf. Als je visite ontvangt dan ontvang je die in de woonkamer, het is daarom ook niet zo raar dat je wil dat de woonkamer de meest trendy kamer is.

Wat is teakhout?

Een tropische hardhoutsoort is teak hout. Het teakhout geeft de meubels een warme uitstraling door de wisselende kleuren. Als je teakhout meubels in huis hebt is het belangrijk voor het behouden van de goede kwaliteit van de meubels de luchtvochtigheid goed op peil is. Als de luchtvochtigheid niet op peil is dan kan dat krimpscheuren veroorzaken in de meubels. Het teakhout is uniek, geen enkel stuk hout is hetzelfde, ieder heeft zijn eigen kleur, structuur en vorm. De kleur is vaak wat donkerder, maar door het gebruik en de blootstelling aan licht krijgt het teakhout na verloop van tijd een warmere en vooral lichtere kleur.

Waar zijn teak meubels te koop?

Teak meubels zijn in veel woonwinkels te koop, je hebt daar vaak de standaard maten. Je kan ook maatwerk teak meubelen laten maken. Zo kan je helemaal zelf bepalen wat de lengte, hoogte en breedte wordt en het helemaal passend maken voor de ruimte waar je het meubel in kwijt wil. Bij de Wiegers XL in Asten kan je zowel de standaard maten als maatwerk teak meubelen vinden. Er is een groot assortiment op de website aan teak meubels in te zien, maar je kan er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan de showroom.

Een moderne open haard in de woonkamer

Een open haard in de woonkamer is niet meer iets wat ieder huis heeft en wordt nu echt als een luxe gezien. Het is daarom ook niet zo gek dat een trendy item in de woonkamer een tv meubel met haard is. Niet alleen geeft een haard in je woonkamer warmte af maar het creëert een ontspannen, warme, maar ook romantische sfeer. Hoe heerlijk om na een lange werkdag lekker weg te kruipen met een wijntje of een kop thee op de bank terwijl de de haard op de achtergrond hoort en de warmte ervan voelt. Tuurlijk zijn er standaard maten verkrijgbaar, maar je kan ook kiezen voor maatwerk. Je kan zelf de materialen en de maten en zelfs het ontwerp kiezen. Het kan namelijk helemaal aangepast worden naar jouw wensen en behoeftes. Zo is een tv meubel met haard echt geschikt voor ieder huis.

Gerelateerde artikelen

Back to top button