Huis

Wat is rotan?

Story Highlights
  • Rotan heeft een natuurlijke uitstraling
  • Rotan is tegelijk ook trendy
  • Er is zelfs een lamp van rotan

Waar denk je aan bij het woord rotan? Ik weet wel zeker niet aan rotan stoelen! Het materiaal rotan lijkt verdacht veel op riet en bamboe, echter zit er wel een verschil. Van riet kunnen er geen meubels worden gemaakt en bamboe is hol van binnen. Rotan is vooral te vinden in tropische regenwouden en is afkomstig uit de rotanpalm. De stengels kunnen een lengte van wel 200 meter hebben en de kern van de stengels zijn massief. Er is bijna geen huishouden meer die wel iets van een rotan item in huis heeft, daarom voor dit artikel een paar voordelen op een rij:

  • Een natuurlijke uitstraling
  • Groot assortiment aan meubels en accessoires
  • Passend bij bijna ieder interieur
  • De meest trendy items

Een lamp van rotan

In vele huishoudens zie je rotan terug in de meubels of een lamp gemaakt van rotan of andere items. Vooral de rotan lampen zijn onwijs gewild en zijn een ware trend in de wereld van interieur. Ze zijn geschikt voor bijna wel elke woonstijl en terug te vinden vooral in ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.  Een groot voordeel van de rotan lampen is dat door de open kap ze voldoende licht afgeven en in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Waar en wat voor rotan artikelen kan je kopen?

Rotan items zijn in bijna wel elke woonwinkel te koop, maar ben je bekend met de rotan artikelen van panistore.nl? Panistore is namelijk de online winkel waar je terecht kan voor rotan artikelen. Ze hebben een breed assortiment van rotan manden, lampen en zelfs rotan meubels, zoals stoelen, loungebanken en kasten. De bestellingen kunnen worden geplaatst via de partnersites en de levertijd is afhankelijk van via welke partner het item afkomstig is. Vaak wordt bij de bestelling ook de levertijd aangegeven. Je kan bij Panistore niet alleen terecht voor rotan items zoals meubels en accessoires, maar ook voor je huisdier. Een rotan kattenmand of een rotan hondenmand is een echte eyecatcher voor in je huis. Daarnaast kan je ook een rotan fietsmand vinden in allerlei kleuren, zodat het echt matcht met je fiets.

Kleine rotan items voor in huis

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je helemaal geen rotan meubels in huis wil, omdat je van een strak interieur houdt, maar wel de rotan wil laten terugkomen in andere items. Door toch wat rotan artikelen toe te voegen aan je interieur creëer je een speelse blik en in combinatie met een strak interieur is het een echte eyecatcher. Het item die je vooral in de babykamer of kinderkamer veel terugziet is een rotan spiegel in de vorm van de zon.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button