Fashion

Essentiële babykleding die je moet kopen

Wie houdt er nou niet van schattige ​​babykleding? Stellen die in verwachting zijn van een kleintje zijn vaak enthousiaste shoppers, die tevens erg verward kunnen zijn. Het samenstellen van een baby garderobe kan namelijk raadselachtig en verontrustend zijn. Bijvoorbeeld omdat het moeilijk is om de juiste maat te bepalen die perfect bij een baby past. Er zijn ook zoveel soorten babykleding beschikbaar waardoor selectie een hele taak wordt. Kleding kopen voor een baby is niet hetzelfde als kleding voor jezelf kopen. Het is essentieel om een ​​paar dingen in gedachten te houden bij het kopen van babykleding, zodat je het beste voor jouw baby kunt krijgen. Enkele van de essentiële babykleding die je moet kopen, kunnen zijn:

2 tot 4 baby pyjama’s

Deze pyjama’s bieden gemakkelijke toegang tot de luier en zijn gemakkelijk te dragen. Ze zijn meestal verkrijgbaar in zacht katoen en houden je baby daarom zonder problemen irritatievrij en schoon. Je kunt eventueel ze in oplopende maten kopen zodat je baby erin kan groeien. (Dit geldt trouwens voor alle baby kleding)

3 tot 6 bodysuits/rompers

Bodysuits met zij-snap Ts of in kimono-stijl met een brede opening en vrij losse pijpen voor gemakkelijker aankleden en zijn altijd een goede koop.

4 tot 6 vestjes of hemdjes 

Vesten met drukknopen aan de zijkanten of schouders die een brede opening van het hoofd mogelijk maken, zijn wellicht het meest geschikt voor je baby. Ook hebben ondershirts die onder het kruis klikken de voorkeur, anders willen ze nog weleens omhoog kruipen. 

4 tot 8 One-piece pyjama’s

Pyjama’s uit één stuk zijn ook geweldige kleding voor overdag voor een baby. Deze zijn comfortabel en je baby kan het met gemak dragen.

3 tot 5 paar sokken en wanten

Misschien vind je het leuk om je baby een paar paar zachte sokken te geven om hem warm en knus te houden, zelfs in de zomers wanneer de airconditioner normaal aan staat. Je kunt ook wanten kopen om de handen van je baby te bedekken en om te voorkomen dat hij/zij zichzelf krabt.

3 tot 5 truien of jassen

Afhankelijk van de weersomstandigheden kan je baby een paar truien van zachte wol nodig hebben. Kies degene met knoopjes aan de voorkant zijn voor handig voor het aankleden.
Bron: Kixx online

Gerelateerde artikelen

Back to top button