Health

Fris de zomer tegemoet met onze tips

Story Highlights
  • Eindelijk eens iets tegen zweetvoeten
  • Werkzaam nog voor zweet de huid uitkomt
  • Combineer met de juiste deodorant

Heerlijk als het weer wat warmer wordt, behalve dan als je iemand bent die snel en veel zweet. Het is dé grote ergernis van velen, die meteen al klotsende oksels krijgen als het iets warmer wordt en opvallen door de natte plekken onder de armen. Dat geldt ook voor mensen die te maken hebben met zweetvoeten en daarom eigenlijk niet eens de schoenen meer uit durven te doen en maar hopen dat niemand hun voeten ruikt. Voor dat laatste probleem is nu een spray beschikbaar.

Eindelijk iets voor zweetvoeten dat echt werkt

Voor mensen met zweetvoeten wordt het een stuk aangenamer nu er een voetspray tegen zweetvoeten is. Het middel vermindert de zweetproductie en werkt tot zeker vijf dagen. De spray is een zeer doelmatige bescherming tegen de niet bepaald geliefde geur van zweet. Voetspray pakt het probleem bij de wortels aan. Het plakt bovendien niet en er ontstaan geen vlekken. Het is heerlijk dat je eindelijk eens geen kopzorgen hebt over de geur van je voeten. Goed om te weten is dat je bij het aanbrengen van de voetenspray schone en droge voeten hebt. Je brengt het rechtstreeks aan op de voeten en laat het vervolgens goed en lang genoeg intrekken en indrogen. Gebruik je de spray voor het eerst? Dan behandel je de voeten dagelijks. Daarna doe je dat nog slechts om de twee weken.

Warmtehuishouding

Zweetvoeten, voor mensen die ze hebben een groot probleem. Zweetvoeten ontstaan als de vocht- en warmtehuishouding in de schoenen niet helemaal in orde is. Er is sprake van disbalans in de bacteriële huishouding en dat maakt dat voeten sneller zweten. Resultaat is die onaangename geur. En vergis je niet, die geur kan voor grote problemen zorgen in de sociale omgang.

Nog voor het de huid uitkomt

De aanpak van zweetvoeten krijgt zo eindelijk eens de aandacht die het verdient. Voor klotsende oksels was al lang veel meer op de markt. Snel en veel zweten is vaak een kwestie van genetische aanleg. Het kan echter ook te maken hebben met bijvoorbeeld stress en een chronisch slaaptekort. Deodorant is al jarenlang dé oplossing, Wist je echter wel dat deodorant het zweten niet stopt? Het pakt wél de bacteriën aan en de geur op je huid. Tip; kies voor antiperspirant deo. Dat zorgt ervoor dat zweet al voor het je huid uitkomt, aangepakt wordt. Dat doet het door kleine propjes in de zweetklieren te creëren. Met spray voor de voeten en de juiste deo kun jij de zomer fris tegemoet gaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button