Huis

Verschillende soorten vloeren

Story Highlights
  • Kies uit verschillende soorten vloeren
  • Houten vloeren zijn eenvoudig in onderhoud
  • Het gemak van PVC vloeren

Ga je verhuizen en heb je een nieuwe vloer nodig of is jouw oude vloer gewoonweg aan vervanging toe? Dan is het de hoogste tijd voor een nieuwe vloer. Echter is de keuze hierin nog niet zo makkelijk, want er zijn talloze mogelijkheden. Het kiezen van de juiste vloer is wel belangrijk, want het is de basis van je interieur. Daarbij moet er natuurlijk gekeken worden naar het onderhoud van de vloer. Welke vloer heb jij in gedachten? Wil je meer weten over alle vloeren waar je uit kunt kiezen? In dit blog nemen wij een aantal vloeren met je door.

Houten vloeren en betonnen vloeren

Allereerst houten vloeren. Deze houten vloeren zijn eenvoudig in onderhoud en hebben een langere levensduur. Houten vloeren hoeven alleen te worden geveegd en algemeen afgestoft. Houten vloeren zijn ideaal voor gebruik binnen en buiten. Voor industriële vloeren die veel stof afgeven, zijn betonnen vloeren een uitstekende keuze. Betonnen vloeren zijn sterk en duurzaam en vereisen weinig of geen aanvullende beschermingsmaatregelen voor onderhoud. Het heeft vaak de voorkeur vanwege zijn uitzonderlijke verwerkbaarheid en weerstand tegen verschillende soorten stress.

PVC vloeren

Wanneer je kiest voor gemak met een daar bijbehorend fanatische uitstraling kun je kiezen voor PVC vloeren. Deze vloeren zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het alsnog helemaal naar wens kunt maken. Daarbij zijn PVC vloeren ontzettend duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voelt het warm en comfortabel aan.

Laminaat

Laminaat is ook onderhoudsarm en erg duurzaam. Laminaat is erg geschikt voor verschillende plekken in huis. Leg bijvoorbeeld laminaat in de woonkamer, slaapkamer of in de garage. Er is van alles mogelijk. Laminaat maakt van een ruimte meteen iets sfeervols.

Vloeren van Stile Floors

Vloeren van Stile Floors zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. Daarom raden wij je aan om eens te kijken in het assortiment van Stile Floors om alle verschillende mogelijkheden eens te bekijken. Vragen? Neem dan eens contact op met de specialisten van Stile Floors. Zij helpen je graag verder.

Gerelateerde artikelen

Back to top button