Overig

Geef een persoonlijke boodschap cadeau bij een housewarming

Story Highlights
  • Maak een cadeau persoonlijk met een boodschap
  • Altijd goed: een champagne of wijnpakket
  • Geef eens een boom cadeau

Steeds vaker wordt na een verhuizing een housewarming georganiseerd. Een leuk feestje waar familie en vrienden worden uitgenodigd om het huis te bekijken, maar ook een goed excuus om iets leuks cadeau te geven. In dit artikel vind je wat ideeën over wat je cadeau kan geven op een housewarming, zodat je niet de plank mis slaat.

Top 10 cadeau ideeën 

Een housewarming cadeau uitkiezen is lastig en niet zomaar iets, je moet het koppel wel goed kennen. Hieronder speciaal voor jou een top 10:

  1. Een sjieke houten snijplank die gebruikt kan worden om tapas te serveren. 
  2. Een champagne of wijn pakket met een fles en glazen
  3. Een pakketje met allerlei luxe keuken ingrediënten, zoals olijfolie, wijnazijn en een peper en zout set
  4. Een boom voor in de tuin of op het balkon, zo zien ze het boompje samen met hun woonjaren groeien
  5. Geef een persoonlijk cadeau, zoals iets met foto’s van jullie herinneringen of maak een verjaardagskalender met foto’s of geef wat tegeltjeswijsheid cadeau. 

Geef een tegel cadeau

Een leuk origineel en persoonlijk cadeau is een tegeltje bedrukken met een persoonlijke boodschap. Zelf een tegeltje bedrukken komt steeds vaker voor, het is zo een uniek en persoonlijk cadeau die je geheel helemaal zelf kan invullen. Je kan kiezen voor een bepaalde spreuk, tekst, logo, maar ook een foto is mogelijk. De meest bestelde tegeltjes zijn de delfts blauwe tegeltjes met een spreuk erop. Erna volgen de tegeltjes met een eigen gemaakte tekst, die zijn niet alleen leuk om cadeau te geven bij een housewarming, maar ook bij een geboorte, verjaardag of een herdenking. 

Waarom een foto op een tegeltje laten bedrukken?

Een foto op een tegeltje laten bedrukken gebeurd minder snel, maar des te leuker is het om een leuke foto op een tegel te laten bedrukken en cadeau te geven. Een persoonlijke boodschap cadeau geven is leuk, maar een foto bedrukken op een tegeltje is nog persoonlijker. Je kan er ook voor kiezen om de foto en een tekst te combineren zo heb je het beste uit twee werelden en kan je echt een uniek en persoonlijk cadeau geven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button