Top 5

5x geschikte merchandise voor op een beurs

Met de versoepelingen in zicht is de kans aanwezig dat er weer meer mogelijkheden zullen komen om als bedrijf op een beurs te kunnen staan. Dat is prettig, want dan kun je mensen enthousiast maken voor je bedrijf of je product. Als je ze eenmaal enthousiast hebt gemaakt wil je natuurlijk ook dat ze je onthouden. Daarom kan het een goed idee zijn om in merchandise en relatiegeschenken te investeren. In dit artikel lees je wat de mogelijkheden zijn op dit gebied.

  1. Visitekaartjes

Hoewel je ze steeds minder ziet, zijn visitekaartjes nog altijd een goede manier om extra zichtbaarheid voor je bedrijf te creëren. Je kunt ze helemaal naar je eigen zin laten maken zodat ze echt bij het imago van je bedrijf passen. Wanneer je dan een leuk gesprek hebt gehad met iemand op de beurs dan kun je makkelijk een visitekaartje geven zodat ze je sneller zullen onthouden. Een extra tip: vermeld op het visitekaartje ook de links naar je social media-accounts.

  1. Klein maar fijn

Relatiegeschenken moeten items zijn die mensen altijd kunnen gebruiken en makkelijk mee kunnen nemen. Als je op een beurs loopt is het prettig wanneer je bij een stand een relatiegeschenk krijgt die je makkelijk in je broekzak of rugtas kunt stoppen. Denk dan bijvoorbeeld aan aanstekers bedrukken met je bedrijfslogo of de naam van je bedrijf. Andere opties zijn bijvoorbeeld sleutelhangers, USB-sticks of keycords.

  1. Kantoorartikelen

In bijna iedere branche zijn schrijfwaren goed te gebruiken. Als je op een beurs staat kan het dan ook leuk zijn om kantoorartikelen met je bedrijfslogo uit te delen aan mogelijke zakenrelaties. Denk dan aan pennen bedrukken of het personaliseren van notitieblokjes of mapjes. Op een beurs zullen mensen soms aantekeningen willen maken; wanneer ze dan hun schrijfgerei zijn vergeten zullen ze extra blij zijn met jouw gepersonaliseerde pen!

  1. Drinkbenodigdheden 

Gepersonaliseerde mokken of bekers doen het ook altijd goed. Deze kun je zowel op kantoor als thuis gebruiken. Hierbij heb je veel keuze wat betreft vormgeving. Zo kan je kiezen voor steen, plastic of kunststof. Je zou daarnaast kunnen gaan voor drinkflessen of bidons; deze zijn weer handig voor mensen die veel onderweg zijn. Ook kunnen ze deze gebruiken tijdens het sporten, wandelen of fietsen.

  1. Tassen 

Nog zoiets wat altijd handig is: een draagtas. Ook in dit geval heb je ruim de keuze aan materialen en vormgeving, zodat het echt bij je bedrijf zal passen. Zo kun je kiezen voor de katoenen draagtas, rugzakjes en reistassen. Door ze te voorzien van je bedrijfslogo of bedrijfsnaam zorg je voor veel extra zichtbaarheid omdat de tassen overal mee naartoe worden genomen. Bestel er wat meer, dan kun je ze ook als relatiegeschenk gebruiken wanneer je niet op een beurs staat. Dit geldt natuurlijk voor alle bovengenoemde artikelen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button