Overig

Geef iets origineel als geboortegeschenk

Story Highlights
  • Personaliseer het cadeautje
  • Verwerk de naam op babykleding
  • Speelgoed blijft populair

Wanneer er iemand in je familie of je vriendengroep bevallen is, wil je vaak toch niets iets meer uitgeven aan een leuk geschenk. Pampers komen altijd van pas, maar de kans is groot dat iemand anders daar al aan heeft gedacht. Er zijn enorm veel opties om een origineel en uniek geboorte cadeau te geven.

Verwerk de naam op kledij

Je scoort altijd wanneer je een cadeau koopt waar de naam van de nieuwe spruit op staat. Het geeft iets unieks aan het geboorte cadeau en het toont dat je erover hebt nagedacht. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld verschillende kledingstukken waar je eenvoudig de naam op kan laten drukken. Denk maar aan een rompertje, truitje of een jasje. Een mutsje om het hoofdje de eerste weken lekker warm te houden is ook een mogelijkheid.

Je hoeft niet noodzakelijk iets te geven dat meteen kan gebruikt worden. Vaak hebben ouders al heel wat kleertjes en spullen in huis gehaald om de eerste weken te overbruggen. Daarom kan je ook altijd iets kopen dat pas binnen een aantal maanden van pas kan komen.

Een leuk voorbeeld hiervan is een badjas met naam. Ze hebben dit waarschijnlijk niet meteen vanaf de geboorte, maar het is altijd tof om een badjas met naam als geboorte cadeau te geven. De kans is ook klein dat iemand anders net hetzelfde idee had.

Ook speelgoed of andere voorwerpen zijn een optie

Er bestaan ook pakketten die je cadeau kan geven bij de geboorte. Ook daar kan je de naam van de baby op laten drukken. Je hebt verschillende mogelijkheden in cadeaupakketten. Zo heb je een box waar een knuffeltje inzit en waar je op een tegel een foto kan laten drukken van de kleine spruit. Dit kan door de ouders dan bijvoorbeeld in de kinderkamer gehangen worden. Dit is een leuke herinnering naar later toe.

Wanneer je met een baby, of in een latere fase met een peuter of kleuter, ergens naartoe gaat, heb je altijd veel spullen bij. Je moet denken aan de pampers, eten en propere kleertjes. Je bent met andere woorden dus altijd zwaar geladen. Om een overzicht te bewaren en alle kleinere babyspullen bij elkaar te houden, kan je ook een rugzak cadeau doen met de naam op gedrukt. Zo weten de ouders dat dat het rugzakje is waar ze kleine spullen in kunnen steken.

Zoals je merkt, zijn er eigenlijk mogelijkheden genoeg om een leuk en origineel geschenk te geven. Als je nog meer inspiratie nodig hebt, kan je altijd nog wat opzoekwerk doen op het internet. De kans is heel groot dat je wel het geschikte cadeau vindt. Heel veel succes met de aankoop en vergeet niet de schrijfwijze van de naam te controleren voor je bestelt!

Gerelateerde artikelen

Back to top button